Porțile industriale ALUTECH au structură întărită, sunt realizate din materiale cu proprietăți anticorozive ridicate, care garantează siguranță și funcționare fiabilă a produselor pe toată durata de exploatare.

Calde si rezistente

Porți industriale Proplus

Porțile ProPlus sunt indispensabile pentru instalațiile cu cerințe ridicate de izolare termică și nivel ridicat de umiditate. În plus, mai există o oportunitate unică pentru aceste porți – imprimare digitală pe pânza porții.

Aflați mai multe

Fiabile și durabile

Porți industriale Protrend

Porțile ProTrend sunt o soluție practică și la un preț accesibil. Produsele sunt de nădejde cu o resursă de lucru impresionantă, precum și rezistență la creșterea operațională a încărcăturii.

Aflați mai multe

Durabilitate ridicată și rezistentă la uzur

Porți industriale Promax

Porțile ProMax sunt instalate pe obiecte cu deschideri mari – în hangare, depozite, in spații industriale destinate pentru mecanizme specializate grele.

Aflați mai multe

Fii sigur de calitate

Porțile industriale ALUTECH sunt de înaltă calitate și vă vor sluji mulți ani.

2 ani garanție standard

pentru produse în ansamblu și a elementelor lor individuale.

Un aspect prezentabil al foii de poartă pentru mulți ani este asigurat prin 3 straturi de înveliș de protecție.

ALUTECH oferă o garanție de 10 ani pentru lipsa coroziunii directe pe panourile porților, pe profilele sistemului, pe elementele galvanizate și a celor din oțel inoxidabil.

Un aspect prezentabil al foii de poartă este asigurat pentru mulți ani de un strat multiplu al învelișului de protecție

PURP-PA este responsabil pentru rezistența la abraziune

Stratul de grund previne formarea așchiilor și fisurilor

Stratul de zinc protejează de coroziune și oferă stratului o rezistență suplimentară

Și mai multă funcționalitate

Porțile industriale pot fi completate cu diverse opțiuni si accesorii: broască, ferestre și panouri panoramice, poartă incorporată etc.

Usă laterală

Ușa este realizată din aceleași panouri ca și poarta, astfel încât se va înscrie armonios în fațadă clădirilor și le va oferi un aspect complet obiectului.

Portița încorporată

Oferă o intrare suplimentară, economisind resursa porții: pentru a intra în incintă, nu e necesar de ridicat întreaga pânză.

Ferestre, panouri panoramice

Oferă lumină naturală încăperii. O gamă largă de inserții va sublinia designul individual al porții.

Ce face porțile ALUTECH speciale?

Producție proprie

În producția de porți ALUTECH se folosesc echipamente moderne. Automatizarea tuturor proceselor reduce influența factorului uman și oferă o constantă ridicată a calității produsului.

Tehnologii ecologice

Producția de uși secționale respectă cerințele internaționale în domeniul utilizării sigure și raționale a resurselor naturale. Prezența Declarației mediului EPD este confirmată de IFT Rosenhein.

Certificate de calitate

Ușile de garaj ALUTECH au fost testate în laboratoarele independente Rosenheim GmbH(Germania), SpbGASU (Rusia), Centrul de informare „Minskstroyispytaniya” (Belarus).

Serviciu convenabil

Reprezentanțele regionale ale ALUTECH mențin un stoc de accesorii pentru întreținerea și reparația rapidă a porților instalate.

Disponibilitate la nivel mondial

Reprezentanții oficiali ALUTECH activează în multe țări. Ei implementează produse originale și oferă o gamă completă de servicii: de la consultanță – la service post garanție. Toți specialiștii sunt instruiți în mod regulat în baza Codului ALUTECH.