ALUTECH oferă o gamă largă de dispozitive de acționare manuală simplă și multifuncțională pentru dirijarea convenabilă a structurilor rulourilor.

Dirijare automată

O soluție indispensabilă pentru cei care prețuiesc confortul. Datorită acționării electrice, pot fi gestionate simultan mai multe utilajei, precum și porți rulantei. Dirijarea automată este potrivită pentru case private, birouri, bănci și centre comerciale.

Dirijare manuală

Cea mai bună opțiune pentru case de vacanță, încăperi mici și alte construcții, unde sunt instalate până la 2 rulouri de dimensiuni mici si medii. Mecanizmele manuale sunt, de asemenea, folosite în cazurile, în care există restricții sau alte dificultăți la conectarea dispozitivelor electrice.

Control automat – confort maxim

Dirijați rulourile cu confort, indiferent de dimensiunea, numărul lor și alți factori. Automatizarea vă va permite să deschideți și să închideți toate tipurile de sisteme de rulouri, precum și porți secționale prin simpla apăsare a unui buton de pe telecomandă și fără a fi nevoie să ieși din casă sau automobil.

Automatizare la orice etapă

Dispozitivele electrice de acționările sunt ușor de instalat: pentru a automatiza rulourile existente, nu e nevoie de perforat suplimentar pereții.

Managementul grupului

Datorită automatizării, puteți controla simultan mai multe rulouri. Deschiderea tuturor rulourilor de la etajul 1 sau închiderea sistemelor de pe partea însorită a casei nu mai este o problemă.

Iluminare reglabilă

Un senzor special detectează nivelul de iluminare și reglează gradul de deschidere a rulourilor, ceea ce este foarte convenabil pentru menținerea unei atmosfere confortabile în casă.

Programe speciale

Puteți programa deschiderea și închiderea rulourilor folosind temporizatoarele radio grație programelor astronomice, de protecție, zilnice și săptămânale încorporate.

Utilizare convenabilă

Dispozitivele mobile asigură o mișcare lină a perdelei ruloului de-a lungul ghidajelor, reducând sarcina pe elementele de suspensie și lungind durata de exploatare a utilajului.

Asortimentul dispozitivelor electrice de acționare ALUTECH

Automatizarea va face ca orice rulouri, porți și grilaje să fie dirijate simplu si convenabil. ALUTECH oferă o varietate de soluții, de la dispozitive electrice cu un set de bază de funcții până la motoare inteligente.