Porțile culisante automate reprezintă un nou nivel de confort. A intra sau a ieși de pe un teritoriu, nici măcar nu trebuie să coborâți din mașină. Când vremea este rea, acest avantaj e deosebit de remarcat.

Automatică pentru porți culisante ALUTECH Roteo

Dispozitive de acționare electrice de nădejde, cu funcționalitate extinsă, protecție împotriva supratensiunii și design stilat. Potrivit pentru porți cu o greutate de până la 2000 kg. Aceasta este alegerea celor, care apreciază cu adevărat calitatea și confortul.

Aflați mai multe

Eliberați-vă de grijile inutile

Instalarea automatizării face posibilă deschiderea și închiderea porților culisante printr-o o simplă atingere a unui buton de pe telecomandă și vă va face viața mult mai ușoară datorită unui număr de funcții utile.

Închidere automată a porții

Dacă uitați să închideți poarta, se va face automat, datorită unei funcții speciale.

Confort pe orice vreme

Dotând poarta cu automatizare, puteți să nu ieșiți din automobil sau din casă pentru a deschide sau a închide cercevelele în mod manual. Imaginaț-văi cum ar fi în caz de o ploaie torenţială sau ger cumplit.

Economia de resurse a porții

Spre deosebire de controlul manual, automatizarea distribuie corect sarcina pe întrega construcție și asigură funcționarea lină a cercevelei. Acest lucru vă permite să protejați resursa porții, creșterea duratei de viață a acestei.

Accesorii utile

Comandând automatizări cu accesorii suplimentare (fotocelule, lampă de semnalizare etc.), se poate asigura cea mai comodă si sigură functionare a porții. Dispozitivele nu se închide atunci când este detectat un obstacol sau vor atenționa ieșirea unui automobil.

Fii sigur în alegere

ALUTECH oferă doar automatizări de înaltă calitate testate în timp, care vă vor sluji mulți ani. Dovadă în acest sens este garanția producătorului.

Accesorii pentru confortul și siguranța Dumneavoastră