Modele simple și convenabile pentru sectoare spațioase. Porțile batante pot fi deschise atat spre drum precum și spre casă. Articolele suportă rafalele puternice ale vântului și pot avea deschideri de până la 9 metri lățime.

Pentru zonele cu plantații de-a lungul gardului

Dacă de-a lungul gardului sunt copaci sau diverse construcții, porțile batante sunt o alegere ideală.

Disponibilitatea spațiului

Porțile batante necesită o rezervă de spațiu la intrare sau în zona curții egală cu raza de mișcare a ușilor porții.

Ușor de creat orice design

Puteți alege în mod independent materialul pentru umplerea porții, precum și culoarea ei pentru a menține o armonie în exterior.

Materialul de ulutură pentru poartă

Panouri de tip sandwich

O gamă de panouri sandwich cu umplutură verticală și orizontală, care pot fi vopsite in orice culoare conform cardului RAL. Fiecare panou este prevăzut cu polimer EPDM, care asigură rezistența și elasticitatea la nivelul scăzut al temperaturilor. Elimină riscul de goluri la joncțiunile lor.

Panouri de tip sandwich

O gamă de panouri sandwich cu umplutură verticală și orizontală, care pot fi vopsite in orice culoare conform cardului RAL. Fiecare panou este prevazut cu polimer EPDM, care asigură rezistența și elasticitatea la nivelul scăzut al temperaturilor. Elimină riscul de goluri la joncțiunile lor.

Profil din aluminiu

Pentru a umple poarta de intrare pot fi folosite profilele din aluminiu extrudat cu o lățime de 37, 82 sau 87 mm lățime, care pot fi amplasate vertical sau orizontal. Variind lățimea, culoarea și pasul profilelor, este posibilă realizarea porților de diferite modele.

Profil din aluminiu

Pentru a umple poarta de intrare pot fi folosite profilele din aluminiu extrudat cu o lățime de 37, 82 sau 87 mm lățime, care pot fi amplasate vertical sau orizontal. Variind lățimea, culoarea și pasul profilelor, este posibilă realizarea porților de diferite modele.

Profil cu role

Pentru a umple poarta este disponibil un profil, care poate fi poziționat vertical sau orizontal. O gamă largă de culori pentru vopsirea profilurilor permite menținere unei armonii în exterior.

Profil cu role

Pentru a umple poarta este disponibil un profil, care poate fi poziționat vertical sau orizontal. O gamă largă de culori pentru vopsirea profilurilor permite menținere unei armonii în exterior.

Umplutură combinată

Într-o singură poartă puteți combina panouri sandwich, rulouri și profiluri de aluminiu în diverse variate. Astfel, e posibil să se producă modele de porți personalizate, care vă vor înfrumuseța ograda Dvs.

Culori de bază

Ciocolată

Alb

Argintiu metalic

Gri antracit

O paletă largă de culori vă permite să realizați orice idee. Exteriorul porții poate deveni un element armonios cu un accent deosebit în aspectul gospodăriei.

Utilizați cu confort

Experiența de mulți ani a clienților și numeroasele teste ale ușilor ALUTECH au contribuit la implementarea în producția dată a unei serii de soluții de design pe care le veți aprecia.

porți batante Alutech

Funcționare fără zgomot

Porțile Prestige funcționează lin și fără gălăgie. Se datorează ramei din aluminiu, care facilitează construcția porții, precum si plasticul special din care-s confecționate balamale cu trei secțiuni, care le protejează.

Reparație obișnuită

Porțile Prestige pot fi reparate sau înlocuite detaliile uzate chiar pe teren, cea ce asigură o economie de resurse material și timp. E de menționat, că piesa înlocuită, precum și întreaga structură a porții, nu necesită o vopsire.

Poate fi completată cu o portiță

În cazul, în care este necesară o ușă de acces pentru o funcționare mai confortabilă a porții, dar nu există nicio posibilitate de a o instala separat, puteți comanda modele cu o portiță deja încorporată în cercevea.

Ingrijire și intreținere ușoară

Porțile din aluminiu vor rezista cel putin 15 ani. Și nu vor necesita o reparație și vopsire în mod regulat. Articolele funcționează normal în diverse condițiile meteorologice.

Protecție contra deformărilor

Utilizarea balamalelor cu trei secțiuni în construcția porții vă permite să ajustați lățimea golurilor dintre cercevele în timpul instalării și va evita deformarea în viitor.

Protecție împotriva ruginii

Utilizarea aluminiului rezistent la coroziune, precum și a unui sistem special de utilage pentru geam cu garnituri de cauciuc, care protejează de umiditate elementele de legătură ale structurilor, garantează o durată lungă de exploatare a porții fără urme de rugină.

Dirijare de la distanță

Asigurarea unui confort maxim in timpul functionarii portilor batante Prestige poate fi făcută prin echiparea acestora cu utilaj ALUTECH cu un sistem intuitiv de configurare și instalare. Controlează-ți poarta fără a ieși din automobil!

Rezistențâ în ani

Durabilitate pentru porți:

Greutatea redusă a construcției din aluminiu reduce uzura fizică a părților mobile ale porșii și reduce sarcina pe stâlpii de rulment, crescând astfel durata de viață a produselor.

Balamalele cu trei secțiuni ale porților batante sunt protejate de nisip și zăpadă printr-o metodă specială – canelurile se vor deschide liber și fără probleme chiar și după mulți ani.

Și peste ani – poarta este ca nouă

Porțile batante Prestige sunt vopsite cu vopsea ce conține pulbere de înaltă calitate, a cărei calitate este confirmată de certificatele internaționale QUALICOAT. Grație acestui fapt, poarta nu se zgâriei și își păstrează aspectul estetic pe toată durata de exploatare.

Investește în calitate

Achiziționând porți batante Prestige, puteți economisi pe termen lung. Modelele de înaltă calitate și sigure în exploatare nu necesită reparații regulate. Resursa lor este calculată minimum pentru 15 ani de funcționare cu 4 cicluri de deschidere-închidere pe zi.