Prelatele elastice acoperă compact caroseria camionului și reduc la minimum scurgerea de căldură din spațiile încălzite, împiedică pătrunderea aerului cald în camerele frigorifice.

Rezistență ridicată la uzură

Acoperirea specială pe bază de componente de vopsea și lac ale producătorilor mondiali Tikkurila și AkzoNobel protejează porțile de efectele dăunătoare ale apei, zăpezii și substanțelor chimice reactive. Produsele își păstrează culoarea originală mulți ani.

Protecție la deteriorare

Brațele mobile din oțel dintre profilele din față și din spate ale ramei permit plierea structurii atunci când camionul este parcat incorect, protejând astfel echipamentul de avarii. Acest lucru garantează funcționarea stabilă a postului de transbordare.

Soluții practice

Protecție împotriva ploii

Acoperișul din seria DSF înclinat înainte cu 10°, profilele frontale sunt adaptate la scurgerea apei. Această soluție permite protejarea încărcăturii și personalului de precipitații atmosferice, elimină pătrunderea umidității în depozit și în caroseria camionului.

Precizie la parcare

Dungile albe de parcare de pe copertinele din fată vor ajuta soferul la parcare, reducand riscurile deteriorarii echipamentului de manipulare și a vehiculului.

Exploatare convenabilă

Ca o opțiune suplimentară, este posibilă o numerotare a copertinei superioare din PVC. Aceasta va permite șoferului mașinii să se orienteze cu mai multă precizie și rapiditate în timpul procesului de parcare, transformând procesul de reîncărcare în unul mai eficient.

Construcție durabilă și sigură

Estetică și funcționalitate

Fixarea ascunsă a copertinelor din PVC conferă echipamentului un aspect estetic: lipsa pe partea frontală a cheutorilor pentru fixarea copertinei elimină riscul apariției petelor de rugină și deteriorarea copertinei din cauza parcării necorespunzătoare a camionului.

Funcționare la temperaturi scăzute

Exploatarea ermetizatoarelor la temperaturi de la -40 °C la +90 °C. Copertinele din PVC își vor păstra flexibilitatea și funcționalitatea chiar și în condițiile unui climat rece.

Reparații rapide și ieftine

Ermetizatoarele ALUTECH DSF reprezintă un „designer”: suprapunerile superioare și laterale între profilele din față și din spate constau din 3 părți. Această soluție permite efectuarea unei reparții rapide și ieftine în caz de deteriorare a unui dintre elemente și, de asemenea, repunere rapidă in functiune. În plus, piesele de schimb sunt mereu în stoc la depozitele producatorului si birourile regionale.