Automatizarea porților batante permite să simțiți pe deplin confortul lor în procesul de exploatare. Nu e necesar să deschideți și să închideți manual porțile grele. Utilajul dat o vă face pentru Dvs!

Automatizări pentru porți batante Scopio

Dispozitive de acţionare fiabile cu iluminarea elegantă a carcasei. Sunt potrivite pentru automatizarea porților până la 3 m lățime și cu o greutate de până la 350 kg.

Aflați mai multe
acționare automată a porții batante
acționare automată a porții batante (Ambo)

Automatizări pentru porti batante Ambo

Acționări electrice puternice cu design stilat. Poate fi instalat pe lățimi de cercevele de până la 5 m și cântărind până la 500 kg.

Aflați mai multe

Fără mari griji

Instalarea automatizării este posibilitatea de a controla porțilee batante masive prin telecomandă, siguranța maximă în timpul funcționării lor, precum și o modalitate excelentă de a prelungi durata de viață a porții.

Închidere automată a porții

Dacă uitați să închideți poarta, ea se va închide de la sine datorită unei funcții speciale.

Porți de intrare. Porți batante automate

Confort pe tot parcursul anului

Dotând poarta cu automatizare, puteți să nu ieșiți din mașină sau din casă cu scopul de a deschide sau închide poarta. Pe vreme rea, vă veți simți fericit pentru decizia de a instala aceast utilaj convenabil!

Operare atentă

Spre deosebire de controlul manual, automatizarea distribuie corect sarcina pe întrega construcție și asigură funcționarea lină a cercevelei. Acest lucru vă permite să salvați resursa porții, prelungind durata de viață a ei.

Securitate sporită

După ce am comandat automatizări cu accesorii suplimentare (fotocelule, lampă de semnalizare etc.), am asigurat cea mai comodă și sigură funcționare a porții.

Fii încrezător în alegere

ALUTECH oferă automatizări doar de înaltă calitate, testate în timp, care
vă vor sluji mulți ani. Dovadă în acest sens este garanția oferită de producător.

Accesorii pentru confortul și siguranța Dumneavoastră