Pentru a asigura confortul si siguranța, ALUTECH ofera secțiuni de garduri, realizate în același stil cu poarta. Produsele sunt fiabile și ușor de instalat, oferind un aspect finisat exteriorului casei.

Gardul, poarta si portița – un singur stil

Structura de asamblare a gardurilor Prestige este produs propriu al ALUTECH. Lipsa cusăturilor de sudare le asigură rezistență la coroziune și asigură un aspect estetic plăcut. Secțiile de gard pot fi realizate in același stil cu poarta si portița, creând un exterior armonios.

200

paleta de culori RAL

Varietatea de culori propusă face posibilă alegerea soluției potrivite pentru design-ul gardului.

>20

opțiuni de umplere

Ca mijloc de completare a secțiunilor se pot folosi profile din aluminiu, panouri sandwich cu diverse modele de suprafață, foi profilate sau alt material la alegerea Dvs.

Aspect estetic pe multi ani

Protectie anticorozivă

Construcția unicală din aluminiu a gardurilor, precum și un strat special, elimină riscul apariției petelor de rugină și protejează structurile de daune minore.

Protecție suplimentară pentru proprietatea Dumneavoastră

Instalând secțiuni de gard Prestige, vă veți simți în siguranță. Teritoriul,
înconjurat de un asemenea gard, pare mult mai sigur decât o gospodărie fără gard.

Ani fără griji

Soluții, care sporesc durata de exploatare a gardurilor:

Masa ușoară a construcției din aluminiu reduce sarcina pe stâlpii porții. Grație acestui fapt, gardurile din seria Prestige servesc mult timp.

Pentru vopsirea lor se folosește pulbere de înaltă calitate, fapt confirmat de certificatul internațional QUALICOAT. Datorită ei, desenele nu se zgârie și păstrează un aspect estetic pe toată durata de funcționare.

Fără cheltuieli neprevăzute!

Gardurile din seria Prestige nu necesită costuri suplimentare pentru îngrijire și pe tot parcursul existenței sale își păstrează un aspect atractiv. Plătiți o singură dată, în continuare costurile de întreținere sunt minime.

Servis de prima calitate

Grupul de companii ALUTECH oferă servicii de înaltă calitate pentru întreținerea produselor sale, astfel Dvs nu pierdeți timp și forțe pentru a căuta specialiști pentru repararea construcțiilor.

Reparație în câteva ore

Construcția demontabilă permite repararea gardului direct pe sector,
fără al dezasambla complet – poate fi înlocuit doar elementul deteriorat.