Compensează distanța și diferența de înălțime dintre podeaua încăperii și caroseria camionului, asigurând accesul nestingherit al echipamentelor de încărcare la caroseria mașinii.

Seria SL

Platformă de nivelare cu rampă rotativă – o soluție simplă și ușor de utilizat pentru a optimiza încărcarea și descărcarea vehiculelor.

Descărcați PDF

Seria TL

Platformă de nivelare cu treaptă retractabilă – cea mai convenabilă soluție pentru un terminal de încărcare. Ajustarea lungimii extensiei permite o poziționare precisă a rampei în caroserie, ceea ce este deosebit de important atunci când vehiculul este încărcat la maximum.

Descărcați PDF

10 ani de garanție extinsă
pentru absența coroziunii directe

Echipamentul de reîncărcare ALUTECH este o garanție a muncii fiabile, eficiente și sigure pe parcursul a mai multor ani.

2 ani garantie

pentru platforme și a elementelor lor

Acoperire durabilă
cu emal poliuretanic cu prelucrare preliminară

10 ani garanție extinsă
fără coroziune prin perforare

Ce face ca platformele de nivelare ALUTECH să fie speciale?

Productie proprie

La producția porților ALUTECH se folosesc echipamente moderne. Automatizarea tuturor proceselor reduce influența factorului uman și oferă o constantă ridicată a calității produsului.

Tehnologii ecologice

Producția de uși secționale respectă cerințele internaționale în domeniu utilizării sigure și raționale a resurselor naturale. Prezența Declarației mediului EPD este confirmată de IFT Rosenhein.

Oferta complexă

O gamă largă de echipamente și o abordare individuală vă vor permite să alegeți soluții optime pentru instalația Dvs de la un singur furnizor. Sistemele de porti si echipamentul de transbordare de la ALUTECH este o garanție a funcționării fiabile și eficiente a terminalului de reîncărcare.

Serviciu convenabil

Reprezentanțele regionale ale ALUTECH mențin un stoc de accesorii pentru reparațiile rapide a porților instalate