Ani de experiență

Compania Omtec este membru oficial al Asociației engleze a profesioniștilor în sisteme de securitate fondată în februarie 1994.

Omtek este una dintre primele companii din Moldova, care a început întroducerea și instalarea sistemelor moderne de alarmă de incendiu și securitate, a sistemelor de supraveghere video și a celor a controlului la acces.

Din 2001 activitățile Companiei au fost reprofilate. Am început colaborarea cu parteneri noi – ALUTECH, СAME, KRISPOL, KONSPORT, TULPLAST și alții.

Parteneriatul cu Alutech

Partenerul principal al companiei noastre astăzi este Corporația ALUTECH.

Lider european în producerea de porți secționale, componente pentru sisteme de rulouri, echipamente de reâncarcare, automatizâri pentru porți, bariere automate.

ALUTECH are o reputație de producător a unei game largi de produse de înaltă calitate și este cunoscut pe toate continentele!

Servis

Clienților noștri oferim un complet de servicii – furnizarea, fabricarea, instalarea și întreținerea porților de intrare și secționale, sistemelor de rulare, producem garduri și balustrade, automatizări pentru toate tipurile de porți, echipamente de manipulare.

Grija de clienți – sarcina de bază a companiei.

Sarcina principală a Companiei este de a ajuta clienții să facă alegerea corectă, important pentru noi e ca clientul să fie satisfăcut de contribuția noastră! Specialiștii noștri experimentați vă stau mereu la dispoziție!

Garantăm clienților noștri prețuri potrivite, calitate superioară și o gamă largă de produse.

Calitatea echipamentelor furnizate de către noi este confirmată de certificatele internaționale ISO și TUV.

Statistică pentru confirmare

De serviciile noastre au beneficiat peste 50.000 de persoane juridice și persoane fizice, inclusiv bănci, ministere, ambasade și departamente.

Deveniți clientul nostru

Principiile noastre sunt calitatea, competența, integritatea și confidențialitatea.

Suntem bucuroși să vă ajutăm să vă realizați planurile.

Vă așteptăm în showroom-ul nostru, unde puteți afla și vedea o mulțime de lucruri interesante!

Experiența noastră de mulți ani e la dispoziția Dvs!