Porțile rezistente și convenabile din aluminiu asigură un acces convenabil în șantier pe orice timp și sezon al anului. Utilizarea diferitor tipuri de umpluturi, precum și capacitatea de a colora porțile în una din cele peste 200 de culori le fac să se încadreze armonios în exterior.

Porți culisante

Poartă rezistentă și practică, care la deschidere, alunecă de-a lungul gardului, asigurând o economisire a spațiului util în fața casei.

Vezi detalii

Poartă batantă

O soluție clasică cu o notă modernă. Porțile batante se deschid în interiorul ogrăzii sau spre drum, fără a ocupa teritoriul de-a lungul gardului.

Vezi detalii

De ce fel de poartă ai nevoie – culisantă sau batantă?

  • Una sau două uși (cercevele), care se mișcă de-a lungul gardului când sunt deschise.
  • Deschiderea porții necesită de 1,4 ori spațiul de-a lungul gardului în raport cu lățimea deschiderii.
  • Sarcina principală este asumată de rolele de susținere și a pernei din beton. Prin urmare, acestea trebuie să fie cât mai rezistente.
  • În cele mai multe cazuri, va fi necesară o unitate pentru automatizare.
  • Două cercevele care se deschid spre ogradă sau drum.
  • Pentru a deschide poarta e necesar un spatiu liber in fața casei sau peieșire din ea, egală cu raza de mișcare a cercevelelor.
  • Sarcina din greutatea cercevelelor este transferată pe stâlpi. Având în vedere acest lucru, există cerințele stricte la instalare.
  • Pentru automatizare, e necesară o instalare a două utilaje electrice și o unitate de control.

Mențineți un stil comun

Portița

Oferă acces convenabil și rapid în ogradă, elimină necesitatea deschiderii complete a porții.

Gardul

Marchează hotarul teritoriului privat, oferă securitate suplimentară ogrăzii.

De ce porțile din aluminiu sunt o alegere reușită

Nu ruginesc

Porțile din aluminiu sunt mai rezistente la coroziune decât porțile din oțel. Grație sistemului de asamblare este exclus riscul de apariție a petelor de rugină.

Nu necesită o vopsire adăugătoare

Porțile din aluminiu sunt mai rezistente la coroziune decât porțile din oțel. Datorită sistemului de prindere ascunsă a elementelor este exclus riscul de pete rugină.

Simplu si ușor de reparat

Datorită structurii sale, dacă este necesar, se schimbă sau se restaurează doar fragmentul deteriorat, fără a efectua operații de sudare și revopsire.

Rezistență la mediul agresiv

Acoperirea specială pe bază de componente de vopsea și lac ale producătorilor mondiali Tikkurila și AkzoNobel protejează porțile de efectele dăunătoare ale apei, zăpezii și substanțelor chimice. Produsele își păstrează culoarea originală mulți ani.

Funcționează fără zgomot

Rulmenții cu role și cremalieră din materiale polimerice asigură o funcționare fără zgomot la deschiderea și închiderea porții, elimină riscul de înțepare.

Funcționare fără probleme mulți ani

Datorită structurii prefabricate a porții, utilizarea componentelor din aluminiu de înaltă calitate, precum și aplicarea unui strat de protecție special, produsele Prestige vor rezista minimum 15 ani.

2 ani garanție standard

pentru porti Batante si Culisante

Resursa minimă – 25.000 de cicluri

deschidere-închidere a porții în condiții reale la o intensitate medie de funcționare (4 cicluri deschidere/închidere pe zi)

De ce porțile ALUTECH sunt considerate deosebite?

Producție proprie

Contribuie la îmbunătățirea și modificarea produselor conform doleanțelor cumpărătorilor. Porțilei de intrare Prestige aparțin în totalitate Grupului de companii ALUTECH.

Calitate europeană

Producția porților de intrare Prestige îndeplinește condițiile standardelor internaționale de calitate în conformitate cu reglementarile Uniunii Europene EN 13241-1:2011.

Posibilitați largi de proiectare

Porțile de intrare Prestige sunt realizate la comandă, tinând cont de specificul unui obiect concret. Se alege atât culoarea, cât și materialul de umplutură pentru poartă. ALUTECH oferă mai mult de 2000 opțiuni de proiectare.

Mediul ecologic

Ușile Prestige sunt fabricate din aluminiu, un material ecologic, care nu are impact negativ asupra mediului.

Asortarea cu alte produse

Pentru a menține armonia in exterior, ALUTECH propune de a comanda in acelasi stil cu poarta nu doar un gard și o poartiță, ci și rulouri, precum și uși de garaj.