Porțile prefabricate din aluminiu sunt rezistente și durabile, oferă acces convenabil la spațiul necesar, servesc drept protecție suplimentară față de străini. Datorită unei selecții largi de materiale pentru umplutură și culori pentru vopsre, puteți alege cel mai bun și convenabil fel de poartă, ținând cont de caracteristicile obiectului.

Porți culisante

Porți fiabile și ușor de utilizat, care atunci când sunt deschise, se deplasează de-a lungul gardului sau peretelui, economisind spațiu util pe teritoriul întreprinderii.

Vezi detalii
Porți de intrare. Porți culisante pentru casa
Porți de intrare. Porți batante automate

Porți batante

Poarta batanta sunt poartă clasică de intrare. Se deschide in interiorul zonei imprejmuite sau spre drum, ușile nu ocupă spațiu de-a lungul gardului.

Vezi detalii

De ce fel de poartă aveți nevoie – culisantă sau batantă?

  • Una sau două părți, care la deschidere, se deplasează de-a lungul gardului.
  • Pentru a deschide poarta, este necesar de un spațiu de-a lungul gardului de 1,4 ori mai mare decât lațimea deschiderii.
  • Sarcina principală în structuri este asumată de rolele de susținere și perna de beton. Prin urmare, acestea trebuie să fie cât mai de nădejde posibil.
  • În cele mai multe cazuri, va fi necesar de un dispozitiv pentru automatizare.
  • Două uși, care se deschid spre șantier sau drum.
  • Pentru a deschide poarta, e nevoie de spațiu liber în fața casei sau spre ieșire, egală cu raza de mișcare a aripelor porții.
  • Încărcătura din greutatea canelurilor este transferată pe stâlpi. Având în vedere acest lucru, există cerințe stricte la instalare.
  • Pentru automatizare trebuie să instalați două dispozitive electrice și o unitate de control.

De ce porțile din aluminiu sunt o investiție profitabilă?

Porțile de intrare Prestige sunt fabricate din aluminiu durabil, dar ușor. Acest lucru reduce sarcina de susținere pe stâlpii și durata de exploatare a structurilor în sine – crește. În plus, aluminiul este rezistent la coroziune. Porțile servesc mulți ani, nu necesită profilaxie regulată.

Nu ruginesc

Porțile din aluminiu sunt mai rezistente la coroziune decât porțile din oțel. Datorită unui sistem unical de fixare a detaliilor și elementelor de fixare ascunse exclud riscul de pete ruginite.

Nu necesită nuanțare

Porțile din aluminiu sunt mai rezistente la coroziune decât porțile din oțel. Datorită unui sistem unical de fixare a detaliilor și elementelor de fixare ascunse exclud riscul de pete ruginite.

Rezistente la mediul agresiv

Acoperirea specială pe bază de componente de vopsea și lac de la producătorii mondiali Tikkurila și AkzoNobel protejează porțile de efectele dăunătoare ale apei, zăpezii și substanțelor chimice reactive. Produsele sunt potrivite pentru instalare chiar și în regiuni cu o climă aspră.

O singură poartă – pe mulți ani

Utilizarea componentelor din aluminiu de înaltă calitate pentru producția de porți Prestige, precum, și, de asemenea, aplicarea unui strat de protecție, garantează funcționarea fiabilă a structurilor pentru minimum o perioadei de 15 ani. Alegând Prestige, alegeți calitatea!

2 ani garanție standard

pentru porți batante si culisante

Resursa minimă – 25000 de cicluri

de deschidere-închidere a porții în condiții reale la o intensitate medie de funcționare (4 cicluri deschidere-închidere pe zi)

De ce porțile ALUTECH sunt considerate deosebite?

Producție proprie

Contribuie la îmbunătățirea și modificarea produselor conform doleanțelor cumpărătorilor. Porțilei de intrare Prestige aparțin în totalitate Grupului de companii ALUTECH.

Calitate europeană

Producția porților de intrare Prestige îndeplinește condițiile standardelor internaționale de calitate în conformitate cu reglementarile Uniunii Europene EN 13241-1:2011.

Posibilitați largi de proiectare

Porțile de intrare Prestige sunt realizate la comandă, tinând cont de specificul unui obiect concret. Se alege atât culoarea, cât și materialul de umplutură pentru poartă. ALUTECH oferă mai mult de 2000 opțiuni de proiectare.

Mediul ecologic

Ușile Prestige sunt fabricate din aluminiu, un material ecologic, care nu are impact negativ asupra mediului.

Asortarea cu alte produse

Pentru a menține armonia in exterior, ALUTECH propune de a comanda in acelasi stil cu poarta nu doar un gard și o poartiță, ci și rulouri, precum și uși de garaj.