Asamblare fără sudură

Construcțiile de asamblare-dezasamblare accelerează instalarea și permite efectuarea rapidă și repararea ieftină a elementelor deteriorate.

Eficiența energetică a instalației

Învelișul vestibulului cu panouri sandwich ALUTECH eficiente din punct de vedere energetic de 45 mm grosime permite menținerea unui echilibru optim de temperatură în cameră și economisește la încălzire.

Identitatea corporativă a companiei-comandatar

Culorle pentru panouri sandwich

peste 200 de nuanțe

Culorile disponibile

peste 200 de nuanțe

Construcție durabilă și sigură

Rezistență contra vântului

Pentru a oferi vestibulilor rigiditate și stabilitate suplimentară în partea superioară sunt prevăzute 2 prelungiri de cablu. Acest lucru face posibilă utilizarea echipamentului în regiuni cu rafale puternice de vânt.

Rezistență mare

Platformele de transbordare au o grosime superioară a foii de 6/8 și 8/10 mm (seria PSL și PTL respectiv). Această particularitate le permite să reziste la o greutate de 6 tone.

Securitate suplimentară

Platformele de transbordare la o comandă cu o lungime de la 3000 mm includ în setul standard suporturi suplimentare. Această soluție garantează stabilitate structurală și protecție împotriva unei deteriorări. Împreună asigurând operațiunilor de încărcare și descărcare precum și mărfii siguranța înaltă.

Parcare în spații inguste

Unghiurile diferite de amplasare a platformelor de transbordare față de fațada clădirii (45°, 60°, 90°, 120°, 135°) face posibilă parcarea mașinii în condiții de spațiu limitat pentru intrare.

Echipament extins

În setul de bază de tambur cu înveliș sunt inclușe utilaje adiacente fațadei, precum și scurgeri pe părțile laterale ale terasei. În partea din față și a acoperișului este instalat un uluc pentru scurgerea apelor realizat cu o pantă de 5° pentru un debit uniform al apei în timpul ploii. Această realizare protejează vestibulul de scurgeri, precipitații și curenți de aer.

Soluții individuale

Diapazonul de înălțimi de la 900 la 1400 mm și designul telescopic al suporturilor platformei asigură o soluția rezonabilă pentru rampă la instalație.