Echipând porțile secționale cu automatizare, puteți aprecia pe deplin confortul funcţionării lor. Există un singur lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a intra sau a ieși din garaj. E să apăsați un buton de pe telecomandă.

Automatizări pentru uși de garaj ALUTECH Levigato

Dispozitive de acționare funcțională cu protecție la supratensiune, cu reglare intuitivă eficientă și design inovator stilat. Potrivit pentru porți de până la 18,6 m² lățime și până la 3,3 m înălțime.

Aflați mai multe

Uitați de griji

Automatizarea porților vă va economi timpul și vă va exclude bătăile de cap. Mai mult, poarta echipat cu o acționare electrică vă va servi mai mult timp datorită deschiderii și închiderei mai lente.

Închidere automată a porții

Datorită funcției configurate „Închidere automată”, poarta se va închide automat în urma Dvs, chiar și dacă uitați să o faceți.

Confort pe tot parcursul anului

Prin instalarea automatizării, puteți să nu părăsiți mașina pentru a deschide sau închide poarta. Imaginați-vă cum vă va facilita acest lucru pe vreme rece sau ploioasă!

Extinderea duratei de exploatare

Automatizarea asigură deschiderea și închiderea lină a porții – fără smucituri bruște! Aceasta va ajuta la economisirea resurselor de produse, crescând durata de viață a acestora.

Accesorii de securitate

După ce ați comandat automatizări cu accesorii suplimentare (fotocelule, lampă de semnalizare etc.), este asigurată cea mai comodă si sigură functionare a porții. Dispozitivele nu le permit să se închidă atunci când este detectat un obstacol sau vor atenționa asupra ieșirii unui automobil.

Fii încrezător în alegerea făcută

ALUTECH oferă numai automatizări de înaltă calitate testate în timp, care
vă vor sluji mulți ani. Dovadă în acest sens este garanția producătorului.

Accesorii pentru confort și siguranță