Oferă acces convenabil în garaj în orice moment al anului. Vei aprecia confortul, uitând de curenți de aer și frig. Ușile de garaj ALUTECH completează armonios fațada casei, indiferent de materialele de finisare folosite la decorarea ei.

Porți de garaj secționale

Porțile calde din panouri sandwich protejează de frig aidoma unui zid de cărămidă de 55-60 cm grosime. Pentru a le deschide, nu este nevoie de un spațiu suplimentar – pânza este plasată sub acoperișul garajului.

Vezi detalii

Porți de garaj rolante

Când este deschis, ruloul se strânge într-o cutie de protecție situată în partea de sus. Este o soluția ideală, dacă spațiul din interiorul sau din fața garajului este limitat.

Vezi detalii

De ce porțile ALUTECH sunt deosebite?

Producție proprie

În producția de porți ALUTECH se folosesc utilaje moderne. Automatizarea tuturor proceselor reduce influența factorului uman și oferă o calitate constantă a produsului.

Tehnologii ecologice

Producția de uși secționale corespunde cerințelor internaționale în domeniu utilizarii sigure și raționale a resurselor naturale. Prezența Declarație EPD a mediului este confirmată de IFT Rosenhein.

Certificate de calitate

Ușile de garaj ALUTECH au fost testate în laboratoarele independente ale Rosenheim GmbH (Germania), SpbGASU (Rusia), Centrul de informare „Minskstroyispytaniya” (Belarus).

Serviciu convenabil

Reprezentanțele regionale ale ALUTECH dispun de un stoc necesar de utilaje și accesorii pentru reparații rapide a porților instalate.

Disponibilitate la nivel mondial

Reprezentanții oficiali ALUTECH activează în multe țări. Ei implementează produse originale și oferă o gamă completă de servicii: de la consultanță – la service post garanție. Toți specialiștii sunt instruiți în mod regulat la baza ALUTECH.