Durabilitate trainică și rezistență la vânt

Pachetul complex – panourile duble și suporturile pentru role – asigură funcționarea fără probleme a porților mari timp de mulți ani.

Instalarea în deschideri mari

Porțile ProMax sunt potrivite pentru deschideri de până la 13 m lățime și 10 m înălțime. Asemenea construcții se instalează în hangare, depozite, spații industriale pentru a asigura trecerea nestingherită a utilajelor și vehiculelor specializate grele.

Eficiență energetică ridicată

Porțile constau din panouri sandwich eficiente energetic, cu o grosime de 45 mm, comparabile în termoizolație cu un zid de cărămidă de 60 cm. Modelele oferă confort microclimat pentru personal, permite să economisiți la încălzirea încăperii.

În stil corporativ

Culorile de bază ale panourilor sandwich

ALUTECH oferă o paletă largă de culori. În același timp, diferite tipuri de panouri sandwich sunt vopsite în anumite nuanțe de bază. Culorile disponibile pot varia chiar și pentru panouri de același tip, dar cu opțiuni diferite de gofrare.

Aspect valuros S-Gofr
Gofrare Woodgrain Gofrare Woodgrain
Alb (RAL 9016) + +
Maro (RAL 8014) + +
Argintiu metalic (RAL 9006) + +
Ciocolată (RAL 8017) + +
Gri antracit (RAL 7016) + +
Verde muschi (RAL 6005) + +
Albastru (RAL 5010) + +
Roșu aprins (RAL 3004) + +
Fildeș (RAL 1015) + +
Anracit (ADS 703) + +

Funcționalitate pentru mulți ani

În confecționarea porților industriale ProMax se folosește un dispozitiv din profil din aluminiu cu o înalțime de 96 mm. Această soluție asigură o funcționare fără probleme a structurii pentru mulți ani.

Protecție împotriva deformărilor

Cele două rânduri de balamale intermediare oferă ProMax un plus de rezistență. Fiecare balama rezistă la o sarcină de 715 kg.

Durată lungă de exploatare a porții

Sistemele de susținere din oțel foarte gros (3 mm) este o soluție, care oferă poarților o marjă sporită de siguranță.

Fixare fiabilă

Placa de armare din oțel din exterior este pentru o siguranță sporită a fixării elementelor pânzei de panou.

Funcționare neîntreruptă pentru ani lungi

Funcționare neîntreruptă pentru ani lungi

În confecționarea porților industriale ProMax folosește un dispozitiv din profil din aluminiu cu o înalțime de 96 mm. Această soluție asigură o funcționare fără probleme a structurii pentru mulți ani.

Protecție împotriva căderii în cazul ruperii cablului

În cazul ruperii cablului, suporturile speciale blochează pânza și împiedică căderea acesteia.

Protecțiea personalului

Lipsa muchiilor ascuțite, protejează angajații întreprinderii de rănirea mâinilor sau deteriorarea uniformei.

Protecție împotriva mișcării necontrolate

Punerea în funcțiune a porții se efectuează numai în modul „gestionare în prezența operatorului”.

Protecție împotriva căderii în „capcană”

În cazul unei pene de curent, angajații nu vor rămâne blocați în cameră, grație sistemului de deblocare electric cu deschidere manuală a porții (modul de urgență).

Administrarea ușoară a porților voluminoase

Pentru a automatiza porțile ProMax este utilizat mecanizmul de automatizare de înaltă calitate a mărcii comerciale Marantec (Germania). Dispozitivul calitativ permite de efectuat ușor controlul porților mari, accelerând procesele de lucru la întreprindere.

Deschiderea și închiderea rapidă și sigură a porții

Pentru a controla poarta ProMax se folosește un dispozitiv electric, a cărei putere permite ridicarea și coborârea unei pânze de poartă de 2000 kg în mai puțin de un minut. Setul standard de acționare electrică include un lanț de ridicare de urgență pentru controlul manual al porții, în cazul unei întreruperi bruște de curent sau a unei defecțiuni a automatizării..

Economii la încălzire

Garniturile EPDM rezistente la îngheț, formate din două petale elastice, sunt instalate de-a lungul perimetrului porții. Această soluție îmbunătățește ermeticitatea structurii. Camera de aer dintre petale asigură o izolare termică suplimentară. EPDM își restabilește rapid forma după operație, nu absoarbe umezeala.

Controlul pierderilor de căldură

În timp, încăperea se micșorează din cauza schimbărilor de temperatură și umiditate. Aceasta poate duce la apariția unor goluri între pânză și pereți. Suporturile reglabile permit să schimbați poziția rolelor astfel încât să nu existe goluri între poartă și deschidere.

Acoperire decorativă PUR-PA

Conține particule solide de poliamidă, care protejează poarta de acțiuni mecanice de deteriorare, precipitații, decolorare, schimbări de temperatură și expunere la detergenții de uz casnic.

Protecția panourilor de balonare

Porțile ALUTECH

Lacul adeziv asigură o aderență excelentă a foilor de oțel cu spuma. Această proprietate protejează panourile sandwich de umflare. când sunt încălzite la soare.

Alte porți fără lacul adeziv

Când sunt încălzite la soare, foile de oțel se separează de spumă și pe suprafața panoului se formează bule, care afectează performanța porții și le agravează aspectul.

Protecție sporită împotriva coroziunii

Componentele sunt realizate din oțel inoxidabil AISI430, care este, de asemenea, utilizat în fabricarea de mașini de spălat vase și mașini de spălat. Prin urmare, poarta ProMax va functiona mulți ani chiar și în condiții de umiditate ridicata.

Protecție la delaminare

Panourile sandwich ALUTECH au un contur închis. Tablele de oțel – cea exterioară și cea interioară – sunt prinse împreună în partea de sus și de jos a panoului într-un lacăt. Această soluție de proiectare este deosebit de importantă pentru porțile cu suprafață mare, deoarece protejează panoul sandwich de deformare sub influența masei frunzelor la coborârea porții.

Tipuri de montare

Standard

Cea mai populară opțiune de instalare. Înălțimea buiandrugului este de cel puțin 1500 mm.

Vertical cu aranjamentul superior al unui arbore

Pentru camere cu tavan înalt. Înălțimea minimă a buiandrugului – înălțimea porții + 1500 mm.