Un microclimat confortabil în încăperea de producție

Panourile sandvici eficiente energetic, cu o grosime de 45 mm, au unele dintre cele mai bune performanțe pe piață – în ceea ce privește termoizolația poarta este comparabilă cu un zid de caramidă de 60 cm grosime.

Protecție îmbunătățită la coroziune

Componentele sunt realizate din oțel inoxidabil AISI430, care este, de asemenea, utilizat în fabricarea de mașini de spălat vase și mașini de spălat. Prin urmare, poarta ProPlus va funcționa sigur multi ani, chiar și în condiții de umiditate ridicata.

Acoperire decorativă multistrat

Mai întâi se aplică un strat de zinc pe tabla de oțel, apoi un strat de grund și numai după aceea – stratul decorativ PUR-PA. Acesta din urmă conține încluziuni dure de poliamidă, care protejează poarta ca un lanț de zale.

Ca urmare, porțile primesc protecție suplimentară împotriva deteriorării mecanice, precipitațiilor, epuizării, fluctuațeii de temperatură și expunerii la acțiunea detergenților de uz casnic.

În stil corporativ

Culorile de bază ale panourilor sandvici

ALUTECH oferă o paletă largă de culori. În același timp, diferite tipuri de panouri sunt vopsite în anumite nuanțe de bază. Culorile disponibile pot varia chiar și pentru panouri de același tip, dar cu opțiuni diferite de gofrare.

Valuros S-Gofr
Gofrare Woodgrain Gofrare Woodgrain
Alb (RAL 9016) + +
Maro (RAL 8014) + +
Argintiu metalic (RAL 9006) + +
Ciocolată (RAL 8017) + +
Gri antracit (RAL 7016) + +
Verde muschi (RAL 6005) + +
Albastru (RAL 5010) + +
Roșu aprins (RAL 3004) + +
Fildeș (RAL 1015) + +
Antracit (ADS 703) + +

Textura woodgrain

Imprimarea relief woodgrain imită vizual și textura lemnului.

Orice imagine pe foaia porții

Tehnologia de imprimare digitală vă permite să aplicați orice imagine pe pânză, de exemplu, sigla companiei, datele de contact etc. Porțile din seria ProPlus cu imprimare digitala vor atrage, fără îndoială, atenția asupra unității industriale prin designul lor non-standard și vă va permite să vă evidențiați pe fonul de concurență.

185

varietăți de desen propuse de designeri

Datorită utilizării unui profil termic în rulouri, în încăpere este cald și confortabil, chiar și atunci, când afară e frig cumplit.

Un număr infinit de desene personificate

Propuneți imaginea preferată pentru aplicarea pe poartă. Pot fi elemente grafice a mărcii Dvs sau un desen tematic, care reflectă tipul de activitate al companiei.

Păstrarea eficientă a căldurii în încăpere

Protecție împotriva curenților de aer și pierderilor de căldură

Pentru ermetizarea structurii, pe perimetrul porții ProPlus se instalează Garnituri EPDM cu doua petale elastice rezistente la îngheț. Ele își recăpătă rapid forma după operație și nu absorb umezeala. De asemenea, datorită camerei de aer dintre petale, se asigura izolatie termică suplimentară.

Controlul eficienței energetice

În timp, încăperea se micșorează din cauza schimbărilor de temperatură și umiditate. Aceasta poate duce la apariția unor goluri între pânză și pereți. Suporturile reglabile permit să schimbați poziția rolelor astfel încât să nu existe goluri între pânză și deschidere.

Ține totul sub control

În producția de grilaje cu role de securitate, sunt utilizate componente de înaltă calitate, care asigura siguranță și durată lungă de viață a produselor. Pentru maximum confort și liniște sufletească, grilajele pot fi echipate cu sisteme suplimentare de protecție.

Protecție împotriva căderii în cazul unui arc deteriorat

Nu va permite căderea unei lame secționale grele, dacă arcul cade.

Protecție la tăiere

Datorită absenței muchiilor ascuțite, angajații nu își vor tăia mâinile sau deteriora uniformele.

Protecție împotriva căderii pânzei la ruperea cablului

În cazul ruperii cablului, suporturile speciale vor bloca pânza și vor împiedica căderea acesteia.

Protecție împotriva strangulării degetelor

Previne blocarea degetelor intre panouri la deschiderea si inchiderea portii.

Maximum confort

Porțile automate permit accelerarea procesele de lucru și asigură controlul accesului la întreprindere. Sistemele de siguranță, prevăzute în procesul proiectării, previn rănirea angajaților și a avariilor vehiculelor.

Dirijare manuală

Arcurile optimal balansate oferă o manevrabilitate confortabilă chiar și pentru construcțiile masive. Mânerul ergonomic cu două fețe permite confortabil de ridicat și coborât foaia porții.

Funcționare fără zgomot

Porțile industriale ProPlus folosesc role cu rulmenți, care asigură o mișcare lină și silențioasă a porții.

Alegere pentru mulți ani

Porțile ProPlus vor aduce beneficii companiei atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Acest lucru se datorează funcționării neîntrerupte a structurilor, precum și aspectului lor neschimbat pe toata durata de exploatare.

Protecția panourilor de balonare

Porțile ALUTECH

Lacul adeziv asigură o aderență excelentă a foilor de oțel la spumă. Protejează panourile sandvici de la umflare, când sunt încălzite la soare.

Alte porți fără lac adeziv

Când sunt încălzite la soare, foile de oțel se separează de spumă și pe suprafața panoului se formează bule, care afectează funcționalitatea porții și le agravează aspectul.

Minimum 25.000 de cicluri de ridicare-coborâre

ALUTECH propune porți atât cu funcționare de bază (25.000 de cicluri), cât și cu funcționare extinsă. De-a lungul timpului, operarea porților de mare intensitate la întreprindere, poate duce la uzura accelerată a mecanismului de torsiune. ALUTECH propune creșterea resursei arcurilor până la 35.000-100.000 de cicluri. Acest lucru va prelungi durata de exploatare a porții și va evita repararea costisitoare a ansamblului de torsiune în viitor.

Acoperire decorativă PUR-PA

Conține particule solide de poliamidă, care protejează poarta de acțiuni mecanice de deteriorare, precipitații, decolorare, schimbări de temperatură și expunere la detergenții de uz casnic.

Alegere pentru mulți ani

Porțile ProPlus vor aduce beneficii companiei atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Acest lucru se datorează funcționării neîntrerupte a structurilor, precum și aspectului lor neschimbat pe toata durata de exploatare.

Protecție la delaminare

Panourile sandvici ALUTECH au un contur închis. Tablele de oțel – cea exterioară și cea interioară – sunt prinse împreună în partea de sus și de jos a panoului într-un lacăt, șuruburile trec prin 4 straturi de metal. Datorită acestui lucru, foaia de poartă își păstrează aspectul original timp de mulți ani.

Tipuri de montare