Grilajele cu role Security sunt soluția optimă pentru securitatea ferestrelor și ușilor cu posibilitatea de demonstrare a produselor în vitrinele magazinelor timp den24 de ore.

Umple-ți casa cu lumină și aer

Profilele cu zăbrele lasă să pătrundă în cameră până la 47% din lumina solară. Ca urmare, în timpul zilei în casa Dvs. va fi confortabil și plăcut. În plus, instalarea de grate crează oportunități pentru o ventilație suplimentară.

Soluție compactă

Grilajele cu role de siguranță sunt rulate într-o cutie de protecție situată în partea de sus a deschiderii și nu ocupa mult spatiu. Sunt ușor de utilizat și au o greutate mai mică decât gratele fixe convenționale.

Securitate sporită

Un profil extrudat specia, care conectează valțul și banda, protejează împotriva deschiderii neautorizate a gratiilor. Pentru o securitate sporită pot fi folosite șine ranforsate.

Montaj cu cutie incorporată

Instalația cu o cutie încorporată e o soluție, care vă va permite să „ascundeți” acest element în fațadă clădirei. Grație absenței detaliilor inutile, exteriorul arată laconic și stilat.Utilizarea unei cutii incorporate la instalarea grilajelor cu role trebuie sa fie inclusă în etapa de proiectare a clădirii.

Securitatea casei Dvs

Grilajele cu role Security sunt rezistente la efracțiuni și vânturi de uragan. Fii liniștiți de siguranța familiei și a proprietății.

Țineți totul sub control

În producția de grilaje cu role de securitate sunt utilizate componente de înaltă calitate, care crează siguranță si durată lunga de exploatare a produselor. Pentru un confort si liniște sufletească, grilajele pot fi echipate cu sisteme suplimentare de protecție.

Protecție împotriva spargerilor

La fabricarea grilajelor rulante se folosesc profile de până la 19 mm grosime.Acest fapt face structurle să aibă o rezistență mai mare la impact.

Securitate de forță majoră

În cazul unei pane de curent sau a unei defecțiuni a unității electrice, nu veți rămâne blocat în casă. Sistemul de deschidere de urgență vă va permite să ridicați grilajele manual.

Protecție împotriva manipulării nesancționate

Unitățile electrice ALUTECH au un cod special – atacatorii nu vor putea intra în garaj, deschizând poarta cu telecomanda lor. Iar dispozitivul de acționare basculantă manual poate fi echipat cu funcția de blocare a deschiderii de urgență S-NHK, care protejează împotriva intrării neautorizate.

Grijă de cei dragi și de proprietate

Dacă, la închiderea porții, apare un obstacol în zona de mișcare a cercevicii, de exemplu, o persoană sau animal, inserțiile speciale cu optosenzori ai sistemului „Sensitive Edge” îl depisteaz și opriresc mișcarea structurilor.

Efect de prezență

Configurați modul ”Vacanță” cu ajutorul temporizatorului radio. Grilele cu role se vor deschide și închide la o anumită oră a zilei, creând efectul prezenței proprietarilor și protejând casa de tâlhari.

Siguranța privind incendiile

La producerea grilajelor se folosesc materiale rezistente la foc. Siguranța contra incendiilor a produselor este confirmată de protocolul de clasificare a rezistenței la foc CSTB (Franța).

O abordare complexă

De la o singură telecomandă, puteți dirija concomitent toate rulourile instalate în gospodărie.

Caracteristici suplimentare

Datorită unui cronometru special, puteți programa ora pentru deschiderea și închiderea automată a rulourilor.

Management convenabil

Grilele cu role se deschid și se închid fără dificultate datorită unui simplu dispozitiv manual sau a unui multifuncțional.

Fără costuri suplimentare de întreținere și reparații

Grilele cu role de securitate își păstrează aspectul atractiv pentru o lungă perioadă de timp datorită unui strat de protecție special. Materialul, din care sunt confesționate, nu se decolorează și nu-și pierde aspectul pe toată durata de exploatare.