Protecție la delaminare

Panourile sandwich ALUTECH au un ciclu închis. Tablele de oțel exterioare și interioare sunt prinse împreună – în partea de sus și de jos a panoului într-un lacăt. Datorită acestui fapt, foaia porții își păstrează aspectul inițial timp de mulți ani.

Calitate excelentă la un preț avantajos

Seria ProTrend înseamnă asigurare cu porți practice, de înaltă calitate, la un preț accesibil. Caracteristicile distinctive ale porților din această serie sunt fiabilitatea, durabilitatea și siguranța.

Rezistentă la uzură și durabilitatea acoperirii cu vopsea

Învelișul multistrat cu particule de poliamidă face ca suprafața porții să fie ușor aspră și o protejează de deteriorarea mecanică și coroziune, de parcă ar fi cu zale.

Design de poartă în stilul obiectului Dvs

Culorile de bază ale panourilor sandwich

ALUTECH oferă o paletă largă de culori. În același timp, diferite tipuri de panouri sandwich sunt vopsite în anumite nuanțe de bază. Culorile disponibile pot varia chiar și pentru panouri de același tip, dar cu opțiuni diferite de gofrare.

Valuros S-Gofr
Imprimare Woodgrain Imprimare Woodgrain
Alb (RAL 9016) + +
Maro (RAL 8014) + +
Argintiu metalic (RAL 9006) + +
Ciocolată (RAL 8017) + +
Gri antracit (RAL 7016) + +
Verde muschi (RAL 6005) + +
Albastru (RAL 5010) + +
Roșu aprins (RAL 3004) + +
Fildeș (RAL 1015) + +
Antracit (ADS 703) + +

Textura woodgrain

Imprimarea woodgrain imită vizual și tactil lemnul.

Ține totul sub control

În producția de porțile cu role de securitate sunt utilizate componente de înaltă calitate, care determină siguranța și durata lungă de exploatare a produselor. Pentru maximum confort și liniște sufletească, porțile pot fi echipate cu sisteme suplimentare de protecție.

Protecție împotriva căderii în cazul unui arc defectat

Nu va permite căderea unei lame secționale grele, dacă cade arcul.

Protecție la tăiere

Datorită absenței muchiilor ascuțite, angajații nu își vor răni mâinile sau deteriora uniformele.

Protecție împotriva căderii, atunci când cablul se rupe

În cazul ruperii cablului, suporturile speciale vor bloca pânza și vor împiedica căderea acesteia.

Protecție împotriva strangulării degetelor

Previne rănirea degetelor între panouri la deschiderea și închiderea porții.

Păstrarea eficientă a căldurii în cameră

Porțile automate accelerează procesele de lucru și asigură controlul accesului la obiect. Sistemele de siguranță proiectate previn rănirea angajaților și avariile vehiculelor.

Control manual

Arcurile echilibrate optim oferă o manevrabilitate confortabilă chiar și cu construcțiile masive.

Funcționare fără zgomot

Porțile industriale din seria ProTrend folosesc role cu rulmenți, care asigură o mișcare lină și silențioasă a lamei.

Păstrează căldura în orice condiții climatice

Tehnologia de imprimare digitală vă permite să aplicați orice imagine pe pânză, de exemplu, sigla companiei, datele de contact etc. Porțile din seria ProTrend cu imprimare digitala vor atrage, fără îndoială, atenția asupra întreprinderii industriale cu designul lor non-standard și vă va permite să vă evidențiați de concurenți.

Protecție împotriva curenților de aer și a pierderilor de căldură

Pentru a asigura o izolare termică și fonică ridicată, pe perimetrul porților ProTrend este instalată Garnitura EPDM cu două petale elastice rezistentă la ingheț. Ea nu absoarbe umezeală și păstrează elasticitatea chiar și la temperaturi scăzute.

Controlul eficienței energetice

În timp, construcția se micșorează din cauza schimbărilor de temperatură și umiditate. Aceasta poate duce la apariția unor goluri între pânză și pereți. Suporturile reglabile permit schimbarea poziției rolelor astfel încât să nu se formeze goluri între pânză și deschidere.

Investiție profitabilă

Minimum 25.000 de cicluri de ridicare-coborâre

ALUTECH oferă porți atât cu funcționare de bază (25.000 de cicluri), cât și cu funcționare extinsă. De-a lungul timpului, operarea porților de mare intensitate la întreprindere poate duce la uzura accelerată a mecanismului de torsiune. ALUTECH propune creșterea resursei arcurilor până la 35.000-100.000 de cicluri. Acest lucru va prelungi durata de viață a porții și va evita repararea costisitoare a ansamblului de torsiune în viitor.

Panou protecție de balonare

Porțile ALUTECH

Lacul adeziv asigură o aderență excelentă a foilor de oțel la spumă. Această proprietate protejează panourile sandwich de la umflare, când sunt încălzite la soare.

Alte porți fără lac adeziv

Când sunt încălzite la soare, foile de oțel se separează de spumă și pe suprafața panoulu se formează bule, care afectează performanțele porții și îi agravează aspectul.

Pentru utilizare intensivă

Elementele galvanizate ale foilor de poartă sunt stabile împotriva formării ruginii.

Protecție la delaminare

Panourile sandwich ALUTECH au un ciclu închis. Tablele de oțel cea exterioară și cea interioară sunt prinse împreună în părțile de sus și de jos a panoului într-un lacăt – cu șuruburi , care trec prin 4 straturi de metal. Datorită acestui lucru, foaia de poartă își păstrează aspectul original timp de mulți ani.

Tipuri de montare

Și mai multă funcţionalitate

Ușă laterală

Este realizată din aceleași panouri ca și poarta. Prin urmare, se va potrivi armonios cu fațada clădirii, oferind obiectului un aspect finisat.

Poartă încorporată

Oferă o intrare suplimentară, economisind resursa porții: pentru a intra în incintă, nu e nevoie de ridicat întreaga pânză.

Ferestre, panouri panoramice

Oferă lumină naturală încăperii. O gamă largă de inserții va sublinia designul personalizat pe poartă.