O soluție reușită pentru garajele situate în regiunile climaterice cu frig moderat. Poarta fiabilă, caldă și silențioasă va proteja automobilul Dvs de vreme rea.

Operare sigură

Construcția porții oferă protecție împotriva strivirii degetelor, ceea ce garantează siguranța produselor la deschiderea și închiderea manuală, precum și curățarea de murdărie.

Protecție împotriva căderii pânzei

Nu va permite, dacă arcul se defectează, ca foaia ușii secționale să cadă peste automobilul sau persoana care trece.

Previn riscul de a trauma degetele la deschiderea și închiderea manuală a porții, precum si atunci, cand se efectuiază curățarea pânzei de murdărie și gheață.

Asigurarea dată este grație lipsei muchiilor ascuțite în construcția porții.

Permite cablurilor să reziste la o sarcină, care depășește semnificativ greutatea pânzei, astfel oferind securitate suplimentară.

Acoperire rezistentă la uzură

Învelișul invizibil PUR-PA cu particule de poliamidă face suprafața panourilor sandwich grunțuroasă și le protejează de deteriorare.

Calitate superioara la preț avantajos

Porțile de garaj Trend sunt alegerea a milioanelor de cumpărători din țările CSI și din Europa. Produsele asigură o bună izolare termică a garajului și sunt disponibile in diverse versiuni de execuție.

Poartă potrivită pentru garajul Dvs

Culorile de bază ale panourilor sandwich

ALUTECH oferă o paletă largă de culori. În același timp, diferite tipuri de panouri sandwich sunt vopsite în anumite nuanțe de bază. Culorile disponibile pot varia chiar și pentru panourile de același tip, dar cu opțiuni diferite de gofrare.

Aspect valuros S-Gofr M-Gofr L-Gofr Filenca
Imprimeu Woodgrain Imprimeu Woodgrain Suprafață netedă Imprimeu Woodgrain Suprafață netedă Imprimeu Woodgrain Suprafață netedă Imprimeu Woodgrain
Alb (RAL 9016) + + + + + + +
Maro (RAL 8014) + + + + +
Argintiu metalic (RAL 9006) + +
Ciocolată (RAL 8017) + +
Gri antracit (RAL 7016) + + + +
Verde muschi (RAL 6005) + +
Albastru (RAL 5010) + +
Roșu aspins (RAL 3004) + +
Fildeș (RAL 1015) + +
Antracit (ADS 703) + + +
Stejar auriu + + + +
Stejar închis + + + +
Cireș + + +

Varietăți de textură

Suprafața porții poate fi netedă sau texturată. În acest caz, soluția aleasă va fi vizibilă nu doar în aspectul porții, ci și în aspectul fațadei clădirii în ansamblu.

Condiții confortabile pentru automobilul Dvs

Datorită panourilor sandwich cu grosimea de 40 mm și izolanților rezistenți la îngheț, porțile Trend sunt potrivite pentru garajele instalate în regiuni cu un climat moderat rece. Specificul construcției lor permite să mențineți un microclimat confortabil în încăpere. Porțile rețin căldura aidoma unui zid de cărămidă cu grosimea de 55 cm.

Minimizați pierderile de căldură

În timp, sub influența schimbărilor de temperatură și umiditate, garajul se poate tasa (scufunda în pământ). Din această cauză, între foaia porții și perete apare un gol, prin care se scurge caldura. Cu toate acestea, grație suporturilor de role reglabile, decalajul poate fi ușor și rapid înlăturat.

Grija pentru mediu și sănătatea celor dragi

Producția de porți secționale corespunde cerințelor internaționale în domeniul utilizării sigure și raționale a resurselor naturale.

Prezența declarației de mediu EPD este confirmată de Institutul IFT Rosenhein. Panourile sandwich sunt absolut sigure pentru sănătatea umană. Pentru a umple spațiul dintre două foi de oțel a panourilor este utilizată spuma poliuretanică fără CFC.

Poarta, care va rezista în timp

Protecție împotriva balonării

Poarta ALUTECH

Lacul, cu care este vopsită poarta, asigură o aderență excelentă a foilor de oțel cu spuma din interiorul panourilor sandwich, și le protejează de umflare. Datorită acestui fapt, porțile ALUTECH pot fi în siguranță instalate chiar și pe partea însorită a casei.

Alte feluri de porți fără acoperire cu lac adeziv

Când sunt încălzite la soare, foile de oțel se separează de spumă și pe suprafața panoului se formează bule, care nu numai că agravează aspectul porții, ci și le afectează negativ performanţă.

Funcționare neîntreruptă in orice condiții

La instalarea porților de garaj Trend se folosesc stâlpi de colț cu rigidizări speciale. Această soluție asigură rezistența ramei ușii. Opțional pe toata inaltimea porții (la fiecare 50 cm) sunt montate console de armare de 2 mm grosime.

Fixare fiabilă a accesoriilor

Rezistența de fixare a balamalelor, care leagă panourile sandwich, este asigurată de șuruburi autofiletante. Ele sunt situate în zona de joncțiune a foilor de oțel exterioare și interioare și trec prin 4 straturi de metal.

Protecție la delaminare

Panourile sandwich au un contur închis. Foile de oțel exterioare și interioare sunt lipite în partea de sus și de jos a panoului în lacăt. Datorită acestui lucru, foaia porții își păstrează mulți ani aspectul original.

Tipuri de montare