Selectați dintr-o colecție standard sau personalizată un desen și transformați poarta de garaj într-o decorațiune exterioară elegană. Imprimarea digitală poate fi aplicată pe porțile secționale din seria Prestige.

Echipament modern de imprimare

Modelul este aplicat pe ușă, folosind o imprimantă industrială, care oferă o calitate și claritate înaltă a imaginii.

Aspect impecabil al porții

Tehnologia de imprimare digitală permite să obțineți un model uniform de expunere a desenului pe partea vizibilă a porții a panourilor de tip sandwich. Absența dungilor albe de pe poartă fac ca imaginea să fie impecabilă.

Posibilități nelimitate

Pe poartă pot fi aplicate nu doar mostrele din colecția proprie ALUTECH, ci și imprimări individuale. O fotografie reușită dintr-o călătorie, o reproducere a unui tablou sau a unui cadru dintr-un film preferat – imaginația nu vă este limitată prin nimic!

Colecții de tipărituri standard și de print

Design exclusivist

Alegeți un imprimeu din colecția standard sau decorați-vă poarta cu o imagine unicală, comandând un model din colecția propusă.

Colecție de imprimeuri standard

Colecție de imprimeuri originale

Este prezentată o gamă largă pe diferite teme, de la peisaje colorate până la abstracții stricte.

Particularitățile tipăririi digitale

Lățimea maximă de deschidere este de 5100 mm.

Imprimarea digitală se aplică pe exteriorul panourilor sandwich.

La cererea clientului, porțile cu imprimare digitală pot fi completate cu ferestre, panouri panoramice, grile de ventilție.

Avantajele imprimării digitale

Imaginea rămâne neschimbată mulți ani. Acest avantaj se realizează datorită faptului, că în timpul procesului de fotopolimerizare pe panoul sandwich se formează un strat special, permițând absorbția completă a cernelii.

Imagine clară

Imaginea se caracterizează prin acuratețe și detalizări maxime. Pe desen vor fi destinse chiar și cele mai mici detalii.

Rezistența la razele ultra violete

Lacul de protecție protejează desenul de efectele razelor solare. Astfel imaginea rămâne calitativă și contrastantă timp de cel puțin 10 ani.

Rezistența la temperatură

Materialele folosite pentru desenele de pe poartă rezistă la schimbările de temperatură. Acest lucru face imprimarea digitală potrivită chiar și pentru ușile instalate în regiuni cu climă nefavorabilă și schimbări meteorologice frecvente.

Protecție securizată a porții pe mulți ani

Învelișul multistrat al panourilor sandwich este rezistent la precipitațiile atmosferice și deteriorările mecanice. Învelițul e compus dintr-un lac de protecție, cerneală rezistentă la razele ultra violete, un strat PUR-PA (20-25 microni), grund poliuretanic (14-16 microni) și zinc (16 microni).

Termeni de producție

Realizarea unui model individual pe poartă durează doar 5-7 zile.

Porți cu imprimare digitală pe obiecte

Consultați portofoliul nostru: el include porți imprimate digital, instalate pe obiecte reale.