Controlează-ți poarta fără a coborî din automobil

Pentru a intra sau a ieși din garaj, nu trebuie să părăsești mașina. Acest avantaj îl vei aprecia mai ales când afară este frig sau plouă.

Extindeți durata de exploatare a produsului

Utilajul electric deschide și închide poarta fără probleme, lin, fără smucituri bruște, crescând astfel durata lor de funcționare.

Exploatarea acestui utilaj – e o plăcere

Imaginea se păstrează luminoasă și colorată mulți ani. Acest avantaj este obținut grație faptului, că în procesul fotopolimerizării pe panoul sandwich se formează un strat special de protecție, care nu permite absorbția completă a cernelii.

10 sec

sunt necesare pentru deschiderea unei porti de 3 m inaltime

Funcția “Închidere automată”

Dacă în grabă uitați să închideți poarta funcția “Închidere automată” o va face pentru Dvs. Este posibil datorită prezenței unei funcții speciale personalizabile.

Lumină de fundal strălucitoare

O particularitate caracteristică doar pentru ALUTECH Levigato – o iluminare strălucitoare, care servește drept sursa de lumina suplimentară in garaj.

Accesorii utile

Fotocelulele și o lampă de semnalizare crează o siguranța în procesul controlului porții. Fotocelulele nu vor permite poarții să se închidă dacă există un obstacol (persoană, mașină, animal). Iar lampa va atenționa suplimentar asupra poarții în lucru.

Funcționare fără sunet

Împreună cu utilajul ALUTECH Levigato puteți comanda și o șină de centură: datorită acesteia, poarta va funcționa aproape fără sunet. Această opțiune este utilă mai ales dacă garajul este atașat la casă și nu vrei să-i deranjezi pe cei dragi.

Îngrijorat de securitate

Dotând poarta cu automatizare, poți fi sigur pentru tine, pentru cei dragi și pentru proprietate. Acest dispozitiv electric dispune de o serie de opțiuni și accesorii utile pentru a vă asigura securitate.

Funcția de blocare automată

În cazul unei pane de curent, persoanele din afară nu vor putea deschide manual poarta și nu vor putea intra în garaj. Accesul înăuntru se va face numai cu ajutorul unei chei speciale, care se livrează în set cu utilajul dat.

Blocarea automată a porții

Daca la inchiderea portii aceasta întâmpină un obstacol – ea se oprește din miscare și apoi se deschide. Astfel, riscul de deteriorare accidentală a utilajului este eliminat, asigurând în acest mod siguranța membrilor familiei și a animalelor de companie.

Detectarea pedicilor pe amplituda deschiderii porții

Fotocelulele crează o siguranță maximă in timpul functionarii portii. Dacă in zona de mișcare a cercevelelor apare o piedică, un obstacol (om, animal, mașină), poarta își stopează mișcarea.

Semnalizarea la ieșirea din garaj

Lampa de semnalizare va atrage o atenție suplimentară asupra porții la deschidere și, prin urmare, se reduce riscul unor situații neprevăzute. Acest lucru este important mai ales dacă ieșirea din garaj este direct în drum.

Deschiderea porții după introducerea codului

Tastatura cu codul radio nu va permite persoanelor din afară să intre în garaj. Accesul va fi posibil doar după introducerea unui cod special.

Branduri în care
poți avea încredere

În raport cu bugetului disponibil, cu propriile preferințe și a necesităților puteți alege acel dispozitiv perfect de deschidere a ușii de garaj. În același timp, utilajul electric poate fi instalat pe structuri de orice dimensiune.

Automatizare ALUTECH Levigato

Dezvoltare proprie ALUTECH. Utilajul electric funcțional, testat în timp, vă va permite sa actionți poarta cu confort maxim. Având un design original elementele automatizării se încadrează excelent în interiorul garajului.

Accesorii pentru
confort și siguranță

Concomitent cu utilajul necesar pentru poarta ta, fă o comandă și pentru accesoriile suplimentare, care vor face procesul de control mai ușor și mai sigur.