Porțile unicale din seria Prestige nu au analogi pe piață. Se caracterizează printr-o izolație termică calitativă, rezistență la coroziune, stabilitate și durabilitate. O gamă largă de culorile și posibilitatea exclusivă de a aplica desene individuale pe pânză, vă vor permite să decorați poarta dupa preferință si in stilul pe care-l doriți.

Un climat confortabil în garaj pe tot parcursul anului

Panourile sandwich eficiente din punct de vedere energetic și garniturile rezistente la îngheț mențin un confort interior chiar și la temperaturi exterioare de până la -30°C.

Protecție sporită împotriva coroziunii

Componentele sunt realizate din oțel inoxidabil AISI430, care este, de asemenea, utilizat în construcția mașinilor de spălat vase și mașinilor de spălat. Prin urmare, accesoriile pentru porțilei Prestige păstrează performanța și aspectul original chiar și la umiditate ridicată.

Tip panou

S-Gofr

Fiecare secțiune are mai multe dungi. Datorită frecvenței și simetriei lor, locul îmbinării panourilor asamblate sunt practic inperceptibile.

M-Gofr

Panoul sandwich are o bandă orizontală, care îndeplinește o funcție decorativă. Poarta dată arată ca și cum ar fi asamblată din plăci de lățime medie.

L-Gofr

Direct pe panourile care alcătuiesc foaia porții, nu există dungi. Liniile orizontale sunt vizualizate numai la îmbinările panourilor. Numărul lor depinde de la înălțimea porții, cel mai frecvent – 4-5.

Metoda valuroasă

Panoul sandwich este împărțit vizual prin dungi subțiri frecvente. În exterior, seamănă cu o scândură pentru spălarea manuală. Aceasta este o soluție foarte practică, deoarece vă permite să camuflați micile deteriorări ale vopselei, menținând aspectul estetic al porții timp de mulți ani.

Conturul

Pentru a înțelege cum arată, este suficient să vă imaginați un baton de ciocolată. Casetele de pe pânza porților sunt dispuse simetric, creând un model armonios. Porțile cu lambriuri
secționale sunt frecvente, în special, în Europa de Vest.

Culorile de bază ale panourilor sandwich

ALUTECH oferă o paletă largă de culori. În același timp, diferite tipuri de panouri sandwich sunt vopsite în anumite nuanțe de bază. Culorile disponibile pot varia chiar și pentru panourile de același tip, dar cu opțiuni diferite de gofrare.

Aspect valuros S-Gofr M-Gofr L-Gofr Conturul
Imprimeu Woodgrain Imprimeu Woodgrain Suprafață netedă Imprimeu Woodgrain Suprafață netedă Imprimeu Woodgrain Suprafață netedă Imprimeu Woodgrain
Alb (RAL 9016) + + + + + + +
Maro (RAL 8014) + + + + +
Argintiu metalic (RAL 9006) + +
Aluminiu gri (RAL 9007) + + +
Ciocolată (RAL 8017) + +
Gri antracit (RAL 7016) + + + +
Verde muschi (RAL 6005) + +
Albastru (RAL 5010) + +
Roșu aprins (RAL 3004) + +
Fildeș (RAL 1015) + +
Antracit (ADS 703) + + +
Grafit (ADS704) + +
Stejar auriu + + + +
Stejar închis + + + +
Vișină + + +

 

Variantele texturii

Suprafața porții poate fi netedă sau texturată. În acest caz, soluția aleasă va fi vizibilă nu numai în aspectul porții, ci și în aspectul fațadei clădirii în ansamblu.

Orice imagine de pe poartă

Vreți o poartă exclusivă, pe care altcineva nu o va avea? Vă propunem printarea digitala! Vă permite să aplicați pe pânză orice imagine la alegere: un peisaj colorat, o abstracție geometrică, fotografii cu animale sau automobile…

Vezi catalogul de imagini

Pentru siguranța tuturor membrilor familiei

Setul standard de porți secționale Prestige (fără costuri suplimentare) include sisteme speciale, care asigură funcționarea în siguranță a structurilor. Ele vă vor proteja pe Dvs și membrii familiei, precum și animalele de companie de situații neprevăzute.

Protecție împotriva căderii foii porții în cazul unui arc defectat

Nu va permite ca foaia porții secționale să cadă peste automobil sau persoană care trece, dacă arcul cade.

Protecție împotriva strangulării degetelor

Previne riscul de a strânge degetele la deschiderea si inchiderea manuala a portii, precum si cand curățiți pânzeile de murdărie și gheață.

Protecție de rănire

Este asigurătă de lipsa muchiilor ascuțite în construcția porții.

Marja de siguranță a cablului e mărită de șase ori

Permite cablurilor să reziste la o sarcină, care depășește semnificativ greutatea pânzei, astfel oferind securitate suplimentară.

Veți simți un confort maximal

Instalarea automatizării vă va permite să deschideți și să închideți poarta cu o singură atingere a unui buton de pe telecomandă. Nu va fi necesar, să părășiți interiorul mașinii, ieșind în zăpadă, ploaie sau nămol. Profitați de această opțiune și bucurați-vă de posibilitatea de a dirija automat cu acțiunile porții!

Tipuri de montare