O soluție de bază deja confirmată în practică pentru o viață confortabilă într-o casă privată. Roletele Trend vă vor proteja de razele soarelui arzător, zgomotul din exterior și privirile indiscrete a curioșilor.

Calitate superioară la un preț avantajos

Montaj cu cutie încorporată

O soluție, care permite să „camuflați” cutia din fațada clădirii. Grație absenței detaliilor inutile, exteriorul va arăta concis și elegant. Utilizarea la instalarea rulourilor a cutiei încorporate trebuie luată în considerare în faza de proiectare a clădirii.

Protecție antivandalică de bază

Cu grijă pentru confortul Dvs

Dirijare convenabilă

Rulourile se deschid și se închid fără dificultate datorită unui dispozitiv simplu manual sau a unei unități automate multifuncționale.

Microclimatul confortabil

Rulourile se deschid și se închid fără dificultate datorită unui dispozitiv simplu manual sau a unei unități automate multifuncționale.

Treziți-vă când vreți

Închizând rulourile, vă protejați pe sine și pe cei dragi de privirile indiscrete ale curioșilor. Nu va trebui să vă faceți griji pentru vecinii curioși, chiar dacă casa lor este foarte aproape.

Posibilității suplimentare

Datorită cronometrului, puteți alege timpul pentru deschiderea și închiderea automată a mecanizmului. Configurați-l astfel, încât rulourile să se deschidă la răsăritul soarelui și să se închidă la debutul nopţii.

Economie de energie și izolare fonică

Rulourile reduc nivelul de zgomot de 2-3 ori. După ce le instalați, veți putea dormi mai bine noaptea, pentru că sunetele din exterior nu vă vor deranja somnul. Pe cât de profitabilă va fi achiziția de rulouri, vă puteți convinge calculând economisirea energiei și izolarea fonică.

Soluție durabilă

Datorită unui strat special, rulourile Trend își păstrează aspectul atractiv pentru o lungă perioadă de timp.Pânza nu se estompează și nu face crăpături pe toată durata de exploatare. In afara de asta, produsele nu se tem de coroziune.