Daca casa Dvs necesită protecție maximă, rolete, rulourile de securitate sunt alegerea perfectă. Structurile sunt rezistente la efracții și rafalele de vânt puternic. În spatele lor te vei simți protejat și în siguranță.

Materiale de înaltă rezistență

La confecționarea rulourilor Security sânt folosite profile extrudate de înaltă rezistență: datorită grosimei crescute a pereților și nervurilor transversale de rigidizare, sunt rezistente la efracție și rafalele vântului.

Potrivite pentru deschideri mari

Proprietarii de cabane cu geam panoramic aleg rulouri SECURITY – care au rezistență sporită. Aceste produse sunt potrivite pentru instalarea în deschideri de până la 5,3 m lățime.

Soluții la alegere

Există mai multe tipuri de șine pentru rulourile de securitate. Unele oferă rezistență maximă la efracție, iar cele duble vă vor permite să conectați mai multe rulouri, reducând costul structurilor.

Montaj cu cutie incorporată

O soluție, care vă permite să „ascundeți” cutia din fațada clădirii. Din cauza absenței detaliilor inutile, exteriorul pare simplu și elegant.
Utilizarea unei cutii incorporate la instalarea rulourilor trebuie luată in considerare la faza de proiectare a clădirii.

Nu vă faceți griji de securitate

Cu ruolete Security, puteți fi siguri de siguranța și securitatea familiei, proprietății. Structurile sunt rezistente la efracție si rafalele puternice de vant.

Bucurați-vă de confort pe tot parcursul anului

Dirijare convenabilă

Rolete sunt ușor de utilizat și garantează confortul proprietarului 365 de zile pe an.

Căldura în casă în orice vreme

Datorită utilizării în rulouri a unui profil termic, în casă este cald și confortabil chiar și atunci, când afară înghețurile sunt puternice.

Treziți-vă când doriți

Prin setarea unui releu de reglare a deschiderii și închiderii automate a rulourilor la un moment convenabil, nu vă va trezi soarele strălucitor.

Economii zilnice

Mii de oameni economisesc la încălzire și aer condiționat datorită produselor ALUTECH. Cât de profitabilă este achiziționarea de rulouri, puteți calcula pe calculator cît privește economisirea energiei și izolarea fonică.

Uitați de cheltuielile suplimentare pentru întreținere și reparații.

Datorită aplicării unui strat special, rulourile Prestige își păstrează aspectul atractiv pentru o lungă perioadă de timp. Pânza nu se decolorează și nu face crăpături pe toată durata de exploatare. In afara de asta, construcția din aluminiu nu este supusă coroziunii.