Produse funcționale, care oferă confort sporit. Rulourile Prestige mențin temperatura optimă în încăpere în orice moment al anului, permițându-vă să economisiți pentru condiționarea aerului și incalzire. În plus, structurile sunt rezistente la efracție și nu se tem de coroziune.

Atmosferă confortabilă În permanență

Rulourile Prestige asigură încăperii o izolare termică maximă. Chiar și în cele mai geroase zile în casa Dvs va fi cald și confortabil. Iar în sezonul cald, rulourile vor fi menține în interiorul încăperii o răcoare plăcută.

Gamă largă de posibilități

Instalând rulouri cu sistem anti-țânțari încorporat, aveți posibilitatea în mod liber aerisiti încăperea in sezonul cald, fără teama invaziei de insecte, praf si puf de plop.

Protecție sigură

Datorită perforației pe partea de blocare a profilelor, închinzând rulourile, puteți crea senzația unui amurg plăcut în încăpere.

Montaj cu cutie incorporată

Această soluție va proteja fațada de elemente inutile și vă va oferi o combinație armonioasă a sistemei de rulouri cu diferite stiluri arhitecturale. De utilizarea cutiei încorporate trebuie să se țină cont în faza de proiectare.

Alegerea culoarei

În paleta de culori a rulourilor Prestige sunt incluse nuanțele populare*. Pentru pânză și cutie aveți posibilitatea de a alege o culoare sau o combinație din două culori diferite.

*Datorită caracteristicilor de redare a culorilor pe panouri, nuanțele reale pot să difere de cele prezentate.

**Posibilitatea de livrare a produselor de culoare preferată și termenii se concretizează suplimentar.

Siguranța mai presus de orice

Simțiți un veritabil confort

Un control simplificat

Rulourile se deschid și se închid ușor manual sau datorită unei simple unități automate multifuncționale.

Căldura în casă – pe orice vreme

Datorită utilizării unui profil termic în rulouri, în casă este cald și confortabil chiar și atunci când înghețurile de afară sunt puternice.

Trezește-te când vrei

Prin setarea unui taimer special pentru deschiderea și închiderea automată a rulourilor la un moment convenabil, nu vă veți trezi din cauza soarelui strălucitor.

Rolete combinate pentru deschideri largi

Utilizarea unei singure șine de ghidare și a șinelor laterale combinate în aceste modele, e o soluție mai economică și mai estetică pentru casele particulare.

Uită de zgomot

Rolete funcționează fără sunet. În plus, nu vor lăsa sunetele de pe stradă să intre în casă datorită umpluturii cu spumă, care absoarbe zgomotul.

Pe cât de profitabilă va fi investiția, grație achiziționării de rulouri, vă puteți convinge cu ajutorul calculatorului, calculând efectul economisirii energiei și izolării fonice.

Întotdeauna fără cusur

Datorită unui strat special, care este aplicat pe suprafața rulourilor Prestige, ele își păstrează aspectul atractiv pentru o lungă perioadă de timp.
Pânza nu se decolorează și nu crăpă pe toată durata de viață. In afara de asta, construcția din aluminiu nu este supusă coroziunii.