Porțile moderne și funcționale Trend vă vor proteja garajul și lucrurile depozitate în el de curenți de aer, zgomotul de pe stradă, soarele3 arzător și vreme rea.

Calitate superioară la un preț avantajos

Porțile rulante Trend se bucură de popularitate în țările CSI și în Europa. Utilizarea aluminiului conferă rigiditatea structurii și o protejează impotriva coroziunii. Iar umplerea uniformă cu spumă previne deformarea produsului în timpul utilizării.

Simte-te confortabil

Ușurință în utilizare

Rulourile se deschid și se închid fără dificultate datorită intervenției manuale sau unității automate multifuncționale.

Protecție împotriva intemperiilor

În producția de porții cu role Trend, se folosesc profile de până la 19 mm grosime cu o umplere uniformă cu spumă de înaltă densitate și șine de ghidare standard. Datorită acestui fapt, structurile au o bună rezistență la vânt, izolare termică și fonică.

Compactitate

Ușile rulante nu ocupă spațiu nici în fața intrării în garaj, nici în interiorul acestuia. Sunt optime pentru spații mici, precum si pentru garaje, a caror intrare se realizeaza direct de pe trotuar.

Soluție pentru ani

Stratul de vopsea al porților cu role Trend este rezistent la abraziune, crăpare, decojire și coroziune. Datorită acestui fapt, modelele păstrează un aspect atractiv pentru o lungă perioadă de timp.

10 ani

durata medie de exploatare a rulourilor porților Trend.

Îngrijorați de siguranța ta

Stratul de vopsea al porților cu role Trend este rezistent la abraziune, crăpare, decojire și coroziune. Datorită acestui fapt, modelele păstrează un aspect atractiv pentru o lungă perioadă de timp.

Totul e sub control

În producția de rulouri Trend se folosesc componente de înaltă calitate, care asigura siguranța și durată de exploatare lungă a produselor. Pentru confort maximal porțile pot fi echipate cu sisteme suplimentare de securitate.

Protecție împotriva efracției

La fabricarea ușilor rulante se utilizează profile de până la 19 mm grosime și șine standard de ghidare. Împreună, acest lucru face ca structurile să fie rezistente la vânt și efracție.

Securitate de forță majoră

În cazul unei pene de curent sau a unei defecțiuni a unității electrice, nu veți rămâne blocat în încăpere. Sistemul de ridicare de urgență vă permite să deschideți grilajele manual.

Protecție împotriva manipulării

Unitățile electrice ALUTECH au un cod dinamic unic – atacatorii nu vor putea intra în garaj, deschizând poarta cu telecomanda lor. Iar dispozitivul cu funcție manuală de deschidere încorporat poate fi echipat cu funcția de blocare a deschiderii de urgență S-NHK, care protejează împotriva intrării neautorizate.

Siguranța privind incendiile

La producerea porților rulante se folosesc materiale rezistente la foc. Siguranța produsului este confirmată de protocolul de clasificare la incendiu CSTB (Franța) și certificatul de conformitate SRL „NTC POZH-AUDIT”.

Grija pentru mediu și sănătatea celor dragi

Produsele noastre respectă cerințele STB ISO 14001-2017

De asemenea, ușile rulante au o declarație de conformitate cu directivele de construcție din Uniunea Europeană în domeniul siguranței produselor TÜV International Certification.

Opțiuni pentru confortul Dumneavoastră