Porțile rulante de înaltă calitate și fiabile Prestige sunt rezistente la spargeri și rafale de vânt, ajută la menținerea unei temperaturi confortabile in garaj. Modelele moderne cu succes se încadrează în orice exterior.

Soluție unicălă

Lățimea maximălă a porților cu role Prestige este de 7 m. Acest lucru permite ca ele să fie instalate chiar și în garajele destinate pentru 2 automobile.

Rezistență vântului

Șinele de ghidare întărite cu cârlige contra vântului garantează o durabilitate ridicată
a porților cu rulouri Prestige. Ele rezistă chiar și la rafalele puternice de vânt.

Aflux de lumină solară

Construcția porților Prestige prevede pentru vizualizare profiluri extrudate cu speciale
inserții transparente din policarbonat, asigurând fluxul natural al luminii solare pentru un microclimat confortabil.

Ventilație eficientă

Utilizarea profilelor extrudate de ventilație în construcția porților, vă va permite asigurarea în garaj a schimbului de aer și menținerea unui nivelu optim de umiditate necesar pentru un microclimat confortabil.

Paleta de culori a porților de tip role Prestige include nuanțe populare*. Pentru pânză și cercivele puteți alege o culoare sau o combinație a două culori diferite.

*Datorită caracteristicilor de redare a culorilor pe diferite materiale de afișare, culorile reale pot diferi de cele prezentate.

** Posibilitatea de a furniza produse în această culoare  sunt specificate suplimentar.

Responsabil pentru proprietatea Dvs

Componentele sunt realizate din oțel inoxidabil AISI430, care este, de asemenea, utilizat în fabricarea mașinilor de spălat vase și mașini de spălat. Prin urmare, accesoriile pentru porțile Prestige păstrează performanța și aspectul original chiar și la umiditate ridicată.

Totul este sub control

În producția de porți cu role Prestige se folosesc componente de înaltă calitate, care asigură siguranță și durată de viață lungă a produselor. Pentru confortul maximal și funcționarea fără sunet a construcției, porțile pot fi echipate cu sisteme suplimentare de securitate.

Protecție împotriva spargerilor

La fabricarea porților rulante, sunt folosite profile de până la 19 mm grosime și șine de ghidare armate. Împreună, acest lucru face ca structurile să fie rezistente la vânt și efracție.

Securitate la diverse situații neprevăzute

În cazul unei pene de curent sau a unei defecțiuni a unității electrice, nu veți rămâne blocat în garaj. Sistemul de ridicare de urgență vă va permite să deschideți poarta manual.

Protecție împotriva pătrunderii nesancționate

Unitățile electrice ALUTECH au un cod dinamic unic – atacatorii nu vor putea intra în garaj, deschizând poarta cu telecomanda lor. Și dispozitivele cu deschizător manual încorporat sunt echipate cu funcția de blocare a deschiderii de urgență S-NHK, care protejează împotriva intrării neautorizate.

Aveți grijă de cei dragi și de proprietate

Dacă, la închiderea porții, apare un obstacol în zona de mișcare a foii, de exemplu, o persoană sau un animal, inserțiile speciale cu optosenzori ai sistemului „Sensitive Edge” îl vor depista își și va opri mișcarea structurilor.

Confort pentru întreaga familie

Rulourile Prestige sunt ușor de utilizat și necesită puțină întreținere. Ele oferă proprietarului confort în orice moment al zilei pe tot parcursul anului.

Management convenabil

Rulourile se deschid și se închid fără dificultate, datorită dispozitivului manual simplu sau a unității automate multifuncționale.

Compact

Porțile rulante nu ocupă spațiu nici în fața intrării în garaj, nici în interiorul acestuia. Sunt optime pentru spații mici, precum si pentru garaje, a caror intrare se realizeaza direct de pe trotuar.

Nici un zgomot

Datorită utilizării umpluturii cu spumă, rulourile Prestige blochează eficient sunetele străzii, asigurând liniștea în încăpere. În plus, funcționează, practic, făfă zgomot.

Protecție împotriva intemperiilor

În garajul cu uși rulante Prestige, mașina este protejată de vânt și ploaie. Constructia ajută la mentinerea unei temperaturi confortabile în interior.