Protejează pierderile de căldură și asigură iluminarea naturală maximă a încăperii. Poate servi ca o vitrină suplimentară datorită gradului ridicat de transparență a plasticului SAN, utilizat în panourile panoramice.

Izolatie termică maximă

Panourile panoramice cu o grosime de 45 mm asigură o izolare termică eficientă a încăperii. Profilele din aluminiu protejează împotriva formării gheții pe interiorul porții chiar și în caz de îngheț puternic.

Protecția împotriva coroziunii

Panourile porților panoramice sunt realizate din aluminiu, suporturile cu role și balamalele intermediare sunt realizate din oțel inoxidabil. Datorită acestui fapt, structurile nu sunt supuse factorilor distructivi, expunerii mediului negativ.

Și mai multă funcționalitate

Tipuri de foi pentru poartă

ALP

Pânza este formată în întregime din panouri panoramice.

ALPI (S-gofr)

O variantă a pânzei cu o parte inferioară sub forma unui panou sandwich cu un model „S-gofr” – pe fiecare din tronsoane există mai multe benzi. Datorită frecvenței și aranjamentului simetric al combinațiilor panourilor, când sunt asamblate, aceste puncte de jonțiune sunt aproape invizibile.

ALPI (Valuros)

Varianta pânzei cu partea inferioară sub formă de panou sandwich de model „valuros”. Pe plan extern panoul seamănă cu o placă de spălat manual (răzătoare) . Este o soluție foarte practică, care vă va permite să ascundeți deteriorarea minoră a vopselei, păstrând în același timp aspectul estetic al porții pentru mai mulți ani.

Culorile de bază ale panourilor panoramice

ALUTECH oferă o paletă largă de culori. În același timp, diferite tipuri de panouri sunt vopsite în anumite nuanțe de bază.

Poartă cu geam triplu

25mm

Poartă cu geam dublu

26mm

Poartă cu geam compozit

26mm

Maro (RAL 8014)

+

+

+

Argintiu metalic (RAL 9006)

+

+

+

Alb (RAL 9016)

+

+

+

Albastru (RAL 5010)

+

+

+

Porțile panoramice AluTherm cu geam integral

Porțile panoramice cu geam integral sunt instalate pe deschideri de până la 3000 mm lățime. Datorită geamului integral, astfel de structuri sunt cât se poate de transparente și azigură încăperile cu lumină naturală. Porțile AluTherm sunt perfecte pentru magazine și saloane de mașini, permițându-vă să demonstrați în mod profitabil produsele 24 din 24 ore.

Porțile de pânâ la 3000 mm latime sunt produse fara impostă.

Porțile de până la 5000 mm lățime pot fi produse cu o impostă.

Reducerea costului de încălzire a obiectului

Izolație termică îmbunătățită

Porțile AluTherm sunt concepute pentru clădirile, care necesită o izolare termică sporită.

Protecție împotriva curenților de aer și a pierderilor de căldură

Pentru a îmbunătăți calitățile ermetice și de izolare termică în jurul perimetrului porții AluTherm sunt instalate garnituri EPDM cu două petale elastice, rezistente la ingheț. Sigiliul EPDM nu absoarbe umezeala și își reface rapid forma după o operație efectuată.

Controlul eficienței energetice

În timp, construcția se poate micșora din cauza schimbărilor de temperatură și umiditate. Aceasta poate duce la apariția unor goluri între poartă și pereți. Suporturile reglabile permit schimbarea poziției rolelor astfel încât să nu se formeze goluri între pânză și deschidere.

Exploatare sigură pentru personal

Porțile panoramice din seria AluTherm respectă standardele EN 12604, EN 12453, EN 12424, EN 12425, EN 12426.

Exploatarea cu confort a porții

Control automat

Porțile automate sunt soluția optimă pentru centrele comerciale și showroom-uri auto: cu ajutorul unui motor electric, este ușor să controlați chiar și structurile masive.

Control manual

Arcurile de torsiune echilibrate optim asigură o manevrare confortabilă a porților de oricare mărime.

Funcționare fără zgomot

Porțile panoramice AluTherm au role cu rulmenti, care asigură o mișcare lină și silentioasă a pânzei.

Investiție profitabilă

Funcționarea de mare intensitate a porților la instalație poate duce în timp la o accelerare a uzurii mecanismului de torsiune. ALUTECH propune creșterea resursei de funcționare până la 35.000-100000 de cicluri. Acest lucru va prelungi durata de exploatare a porții și va evita reparațiile costisitoare.

25000

cicluri de ridicare-coborare – resursa de baza a arcurilor

Protecție împotriva distorsiunilor și a buclelor lăsate

Balamalele de tipul «frunză îndoită» oferă o rezistență suplimentară porților AluTherm: conexiunea rigidă asigură menținerea geometriei corecte a benzii.

Protecția împotriva coroziunii

Panourile porților panoramice sunt din aluminiu, accesoriile sunt din oțel inoxidabil AISI430, care este folosit la fabricarea mașinilor de spălat vase și a mașinilor de spălat. Ca urmare, ele nu sunt supuse efectelor distructive ale factorilor mediului.

Soluție reușită

Culoare saturată

Porțile AluTherm sunt vopsite în condiții de fabrică, folosind echipamente speciale și în conformitate cu cerințele standardelor mondiale (certificatul Qualicoat).

Reparație simplă și rapidă

Dacă geamul este deteriorat, acesta poate fi înlocuit rapid și ușor. Acest lucru nu necesită demontarea porții, este suficient doar de înlocuit secțiunea deteriorată cu ajutorul unor elemente detașabile.

10 ani de utilizare confortabilă

cu condiția respectării cerințelor de exploatare.

10 ani de garanție

a absenței coroziunii directe a învelișului metalic al panourilor porții.

Tipuri de montaj

Și mai multă funcționalitate

porți panoramice cu ușă laterală

Ușa laterală

Este realizată din aceleași panouri panoramice ca și poarta, astfel încât se va combina armonios cu fațada clădirii.

Uși panoramice Alutherm de la Alutech

Circuit dublu de etanșare

Circuitul suplimentar de etanșare reduce semnificativ riscul de rouă în interiorul geamului termopan.

Uși panoramice Alutherm de la Alutech

Protecție împotriva zgârieturilor

Protecție suplimentară a geamului termopan de la zgârieturi – SAN-plastic cu o acoperire specială anti-abrazivă.