O soluție pentru protejarea spațiilor de zgomot stradal, curenți de aer și precipitații. Porțile sunt optime pentru instalarea la obiecte fără cerințe ridicate de izolare fonică și termică.

Poartă stilată la un preț avantajos

Porțile AluTrend sunt optime în ceea ce privește raportul preț-calitate. Beneficiile lor cheie sunt funcționalitatea și exploatarea fără probleme pe o perioadă de mulți ani.

Geam rezistent și transparent

În producția de panouri panoramice, plasticul durabil SAN este utilizat la maximum transparenţă. În plus, poate fi acoperit cu un strat anti-zgârieturi.

Design modern

Tipuri de foi de poartă

ALP

Pânza este formată în întregime din panourile lor panoramice.

ALPI (S-gofr)

O variantă a pânzei cu o parte inferioară sub forma unui panou sandwich cu un model „S-gofr” – pe fiecare tronson mai multe benzi. Datorită frecvenței și aranjamentului simetric, îmbinările panourilor asamblate, sunt aproape invizibile.

ALPS (valuros)

Varianta pânzei cu partea inferioară sub formă de panou sandwich cu model „valuros ”. Pe plan extern panoul seamănă cu o placă de spălat manual. Aceasta este o soluție foarte practică și vă permite să ascundeți deteriorarea minoră a vopselei, păstrând în același timp aspectul estetic al porții mulți ani.

Culorile de bază ale panourilor panoramice

ALUTECH oferă o paletă largă de culori. În același timp, sunt vopsite diferite tipuri de panouri în anumite nuanțe de bază.

Poartă cu geam (dublu) termopan 26 mm

Poartă cu geam simplu 3 mm

Poartă cu umplutură compozită 26 mm

Porti cu inserții compozite de 3 mm

Alb (RAL 9016)

+

+

+

+

Maro (RAL 8014)

+

+

+

+

Argintiu metalic (RAL 9006)

+

+

+

+

Ciocolata (RAL 8017)

+

+

+

+

Gri antracit (RAL 7016)

+

+

+

+

Verde muschi (RAL 6005)

+

+

+

+

Albastru (RAL 5010)

+

+

+

+

Roșu aprins (RAL 3004)

+

+

+

+

Fildeș (RAL 1015)

+

+

+

+

Argintiu (anodizat) (A00-D6)

+

+

+

+

Porți panoramice Alupro cu geam integral

Porțile panoramice cu geam continuu sunt instalate pe deschideri de până la 3000 mm lățime. Datorită geamurilor integrale, astfel de structuri sunt cât mai transparente posibil și sunt capabile să umple încăperile cu lumină naturală. Porțilele AluPro sunt perfecte pentru magazine și saloane de mașini, deoarece vă permit să demonstrați în mod profitabil produsele 24 din 24 ore.

Porțile de până la 3000 mm lățime sunt produse fară impostă.

Porțile de până la 5000 mm lățime pot fi produse cu o impostă.

Siguranță pentru personal

Porțile panoramice din seria AluTrend respectă standardele EN 12604, EN 12453, EN 12424, EN 12425, EN 12426.

Pierderi reduse de căldură

Pentru a îmbunătăți ermetizarea și izolarea termică în jurul perimetrului porții AluTrend sunt instalate garnituri EPDM cu doua petale elastice rezistente la ingheț . Garnitura EPDM nu absoarbe umezeală și își reface rapid forma după o operație.

Controlul eficienței energetice

În timp, construcția se poate micșora din cauza schimbărilor de temperatură și umiditate. Aceasta poate duce la apariția unor goluri între poartă și pereți. Suporturile reglabile permit să schimbați poziția rolelor astfel încât să nu se formeze goluri între pânză și deschidere.

Convenabil și practic

Porțile automate sunt soluția optimă pentru centrele comerciale și showroom-uri auto: cu ajutorul unui motor electric, este ușor să controlați chiar și structurile masive.

Control manual

Arcurile de torsiune echilibrate optim asigură o manevrare confortabilă a porților de oricăre mărime.

Funcționare fără zgomot

Porțile panoramice AluTrend sunt confecționate pe bază de role cu rulmenți, care asigură o mișcare lină și silențioasă a pânzei.

Investiție profitabilă

În timp, funcționarea de mare intensitate a porților poate duce la o accelerare de uzură a mecanismului de torsiune. ALUTECH propune creșterea resursei arcului până la 35.000-100000 de cicluri. Acest lucru va prelungi durata de viață a porții și va evita reparațiile costisitoare.

25000

cicluri de ridicare-coborare – resursa de baza a arcurilor.

Soluție sigură și fiabilă

Reparație simplă și rapidă

Dacă geamul este deteriorat, acesta poate fi înlocuit rapid și ușor. Acest lucru nu necesită demontarea porții. Este suficient să înlocuiți secțiunea deteriorată cu ajutorul unor vergi detașabile.

Culoare saturată

Porțile AluTrend sunt vopsite la fabrică, folosind echipamente speciale în conformitate cu cerințele standardelor mondiale (certificat Qualicoat).

Protecție perfectă împotriva coroziunii

Panourile panoramice din aluminiu nu sunt supuse efectelor nocive ale mediului inconjurator. Elementele galvanizate ale unei foi de poartă sunt stabile împotriva formării ruginii. Deaceea porțile AluTrend își păstrează aspectul și funcționalitatea inițiale pentru o lungă perioadă de timp.

Tipuri de montare

Și mai multă funcționalitate

porți panoramice cu ușă laterală

Ușă laterală

Este realizată din aceleași panouri panoramice ca și poarta, astfel încât se va potrivi armonios cu fațada cladirii.

Poartă incorporată

Oferă o intrare suplimentară, economisind resursa porții: pentru a intra în incintă, nu aveți nevoie să ridicați întreaga pânză.

защита от царапин панорамных ворот

Protecție la zgârieturi

Protecție suplimentară a geamului termopan la zgârieturi – SAN-plastic cu o a acoperire anti-abrazivă specială.