Oferă maximum de lumină naturală și un climat interior confortabil. Porțile AluPro sunt rezistente la coroziune, durabile și funcționale.

Rezistență la deformare

Cu un panou panoramic de 45 mm grosime, modelele AluPro sunt rezistente și durabile. Sunt optime pentru instalarea lor la obiectele cu o intensitate mare de operare a ușii.

Protecția împotriva coroziunii

Panourile panoramice din aluminiu si accesoriile din oțel inoxidabil (suporturile cu role și balamalele intermediare) nu sunt supuse coroziunii. Poarta își păstrează aspectul inițial pentru o lungă perioadă de timp.

Varietate de opțiuni de execuție

Tipuri de foi de ușă

ALP

Pânza este formată în întregime din panouri panoramice.

ALPI (S-gofr)

O variantă a pânzei cu partea inferioară sub forma unui panou sandwich cu un model „S-gofr” – pe fiecare tronson sunt fixate mai multe benzi. Datorită frecvenței lor și aranjamentului simetric, punctul de joncțiune al panourilor asamblate, sunt aproape invizibile.

ALPS (Valuros)

Varianta pânzei cu partea inferioară sub formă de panou sandwich cu model valuros. Pe plan extern panoul seamănă cu o scândură de spălat manual. Este o soluție foarte practică, deoarece vă permite să camuflați deteriorarea chiar și cea mai minoră a vopselei, păstrând în același timp aspectul estetic al porții încă mulți ani.

Culorile de bază ale panourilor panoramice

ALUTECH oferă o paletă largă de culori. În același timp, diferite tipuri de panouri sunt vopsite în anumite nuanțe de bază.

Poartă cu geam cu sticlă dublă 26 mm

Poartă cu geam simplu 3 mm

Poartă cu umplutură compozită 26 mm

Poartă cu inserții compozite de 3 mm

Alb (RAL 9016)

+

+

+

+

Maro (RAL 8014)

+

+

+

+

Argintiu metalic (RAL 9006)

+

+

+

+

Ciocolata (RAL 8017)

+

+

+

+

Gri antracit (RAL 7016)

+

+

+

+

Verde muschi (RAL 6005)

+

+

+

+

Albastru (RAL 5010)

+

+

+

+

Roșu aprins (RAL 3004)

+

+

+

+

Fildeș (RAL 1015)

+

+

+

+

Argintiu (anodizat) (A00-D6)

+

+

+

+

Porți panoramice Alupro cu sticlă în întregime

Ușile panoramice cu geam în întregime sunt instalate pe deschideri de până la 3000 mm lățime. Datorită geamurilor integrale, astfel de structuri sunt cât mai transparente posibil și sunt capabile să umple încăperile cu lumină naturală. Ușile AluPro sunt perfecte pentru magazine și saloane de mașini, deoarece vă permit să demonstrați în mod profitabil produsele 24 din 24 de ore.

Porțile de până la 3000 mm lățime sunt produse fără impostă.

Porțile de până la 5000 mm lățime pot fi produse cu o impostă.

Exploatare sigură pentru personal

Porțile panoramice din seria AluTherm respectă standardele EN12604, EN12453, EN12424, EN12425, EN12426.

Reducere a costurilor pentru încălzire

Ușile AluTherm sunt concepute pentru clădirile, care necesită o izolare termică ridicată.

Controlul eficienței energetice

În timp, construcția își poate schimba configurația din cauza variațiilor de temperatură și umiditate. Aceasta poate duce la apariția unor goluri între poartă și pereți. Suporturile reglabile permit ajustarea poziției rolelor astfel încât să nu se formeze aceste crăpături între pânză și deschidere.

Operare confortabilă a porții

Porțile automate sunt soluția optimă pentru centrele comerciale și showroom-urile auto: cu ajutorul unui motor electric, este ușor să controlați chiar și structurile masive.

Control manual

Arcurile de torsiune de echilibrare optimă asigură o manevrare confortabilă a porților de orice mărime.

Funcționare fără zgomot

Porțile panoramice AluTherm funcționează pe bază de role cu rulmenți, care asigură o mișcare lină și silențioasă a pânzei.

Investiție profitabilă

Cu timpul, funcționarea de mare intensitate a porților poate duce la o accelerare a uzurii mecanismului de torsiune. ALUTECH propune creșterea resursei arcurilor până la 35.000-100000 de cicluri. Acest lucru va prelungi durata de viață a porții și va evita reparațiile costisitoare pe ansamblu a torsiunelor în viitor.

25000

cicluri de ridicare-coborare – resursa de baza a arcurilor.

Protecție împotriva distorsiunilor și a balamalelor lăsate

Balamalele de modelul «frunză îndoită» oferă o rezistență suplimentară porților AluTherm: o conexiune rigidă asigură menținerea geometriei corecte a benzii.

Protecția împotriva coroziunii

Panourile ușilor panoramice sunt din aluminiu, accesoriile sunt din oțel inoxidabil AISI430, care este folosit și la fabricarea mașinilor de spălat vase și mașinilor de spălat. Ca urmare, structurile nu sunt supuse efectelor distructive ale factorilor de mediu.

Soluție trainică și sigură

Geam rezistent și transparent

În producția de panouri panoramice, plasticul durabil SAN este utilizat la maximum transparenţă. În plus, poate fi acoperit cu un strat anti-zgârieturi.

Reparație simplă si rapidă

Dacă geamul este deteriorat el poate fi înlocuit rapid și ușor. Acest lucru nu necesită demontarea porții, este suficient să înlocuiți secțiunea dorită cu ajutorul unor panglici de geam detașabile (șpatic).

Vopsea de înaltă calitate pentru secțiunile panoramice

Vopsirea se realizează la fabricile de utilaje specializate în conformitate cu cerințele standardelor mondiale (certificat Qualicoat).

Culoare saturată

Porțile AluTherm sunt vopsite în condiții industriale la fabrică, folosind echipamente speciale în conformitate cu cerințele standardelor mondiale (certificat Qualicoat).

Tipuri de montare

Și mai multă funcționalitate

porți panoramice cu ușă laterală

Ușa laterală

Este realizată din aceleași panouri panoramice ca și poarta, astfel încât se va potrivi armonios cu fațada cladirii.

Poartă incorporată

Oferă o intrare suplimentară, economisind resursa porții: pentru a intra în incintă, nu aveți nevoie să ridicați întreaga pânză.

Protecție la zgârieturi

Protecție suplimentară a geamului termopan la zgârieturi – SAN-plastic cu o a acoperire anti-abrazivă specială.