Exploatare simplă

Aspectul justificat, setarea convenabilă și precisă a pozițiilor finale, demonstrarea indicărilor pe ecran – asigură o punere în funcțiune ușoară a porții.

Instalare convenabilă pe orice obiect

Pentru dispozitivele de acționare ALUTECH Targo sunt prevăzute diverse opțiuni de montare, care sunt selectate ținând cont de caracteristicile obiectului (instalare la un unghi de 0°, 45° sau 90°).

Clasa de protecție a convertizorului IP65

Dispozitivele de acționare ALUTECH Targo sunt potrivite pentru instalare chiar și în încăperi cu umiditate ridicată și schimbări frecvente de temperatură, de exemplu, la o stație de service  tehnice sau la o spălătorie auto.

Apreciază comoditatea controlului automat

Funcționare impecabilă mulți ani

Reprezentanții Grupului de companii ALUTECH efectuează întreținerea operațională a produselor intreaga perioada de funcționare.

Resurse de lucru – nu mai puțin de 100 de cicluri

Dispozitivele de acționare ALUTECH Targo sunt durabile și au o durată de exploatare mare. In caz de depașire a intensității muncii, unitatea este oprită automat, ceea ce o protejează de  deteriorare, uzură prematură.

Culorile foilor de profil

peste 200 de nuanțe

Restabilirea mecanizmului

Releul termic protejează unitatea de supraîncălzire în caz de utilizare excesivă. După răcire, utilajul își va păstra performanța de 100%.

Protecție la suprîncălzire

Carcasa cu un număr mare de tuburi de răcire asigură o distribuire a căldurii și protejează dispozitivul de supraîncălzire.

Management convenabil și sigur

Automatizarea oferă nu numai o funcționare mai convenabilă și mai atentă a porții, ci și garantează securitate suplimentară pentru angajații Dvs., reducând riscul de leziuni corporale.

Dispozitivele de acționare ALUTECH Targo funcționează stabil într-un interval larg de tensiune de 160-270 V.

În cazul unei întreruperi de curent, dispozitivul se va bloca automat. Accesul la obiect pentru cei din afară va fi dificil.

La contactul cu un obstacol, poarta se va opri, apoi se va deschide lin, protejând personalul de traume și a bunurilor de daune grave.

Dacă este necesar, poarta poate fi deschisă manual cu un lanț.

Întrerupătoarele de limitare garantează oprirea porţii într-un anumit punct, poziție fără a fi necesară reajustarea periodică.

Ce este inclus in pachet?