Bariere automata sunt soluție inteligentă pentru limitarea și reglarea mișcării obiectelor cu flux mare de trafic. Barieră strălucitoare și stilată, fiabilă și durabilă.

Potrivită pentru deschideri largi

Două bariere, care se apropie, pot bloca pasaje de până la 12 m lățime.

Iluminare de fundal LED cu regim de semafor

Lumina de fundal LED, încorporată în configurația de bază, funcționează după principiull unui semafor și oferă securitate suplimentară pentru trafic intens.

Acces rapid

ALUTECH Bravo este soluția ideală pentru zonele cu trafic intens.Ridicarea rapidă a brațului – de la 3 până la 6 secunde – va evita ambuteiajul transportului.

Specificații tehnice

250 cicluri/oră

intensitatea utilizării.

-30……+65

diapazonul de lucru la temperaturi

3-6 sec

timpul de deschidere

1 000 000 de cicluri

resursa

6 m

lungimea maximă a șinei

Opțiunile săgeții

Dreptunghiular

Vă permite să instalați iluminarea de fundal cu regim de semafor.

Lungime efectivă – 4 m și 5 m.

Rotundă

Oferă performanțe mai bune în condiții de întețire a vântului.

Lungime efectivă – 6 m.

Exploatare sigură

Barierele ALUTECH Bravo sunt echipate cu diverse opțiuni, care le fac confortabile și sigure.

Funcționare impecabilă – pentru mult timp

Construcție sigură

Elementele corpului porții sunt realizate din oțel cu o grosime de la 2 până la 4 mm, iar carcasa de protecție este din oțel de o grosime de 2 mm. Această soluție sporește rezistența și rigiditatea construcției.

Garanție – 3 ani

Barierele ALUTECH Bravo au o garanție de 36 de luni.

Performanță stabilă chiar și pe vreme rece…

Bariera Bravo funcționează stabil la temperaturi scăzute până la -30°С.

…și fluctuațiile de tensiune.

Bariera demonstrează funcționarea stabilă într-o gamă largă de tensiuni de 160-270V. Soluția ideală pentru căsuțele de vacanță și alte locuințe cu o rețea de alimentare cu electricitate instabilă.

Soluție convenabilă

Funcțională si eficientă

Piedestal universal

Tumba barierei este proiectată pentru montare pe stânga și pe dreapta, ceea ce elimină riscul erorii la comandarea produselor.

Programarea orei de închidere automată

Posibilitatea de reglare optimă a funcționării în dependență de intensitatea traficului la obiect. Dacă utilizatorul uită să închidă bariera, brațul se va coborî automat și nu va permite străinilor să intre pe teritoriul dat.

Înregistrarea în memorie până la 250 de telecomenzi

În memoria dispozitivuluii de control pot fi stocate până la 250 de telecomenzi. Telecomenzile înregistrate sunt administrate, este posibilă ștergerea telecomenzii prin cod sau determinarea numărului de intrare a
telecomandei. Aceasta este o funcție relevantă pentru locuințe și a obiectelor de infrastructură comunală. Instalarea unui receptor universal va permite de înregistrat suplimentar în memorie a altor 500 de telecomenzi.

Sincronizarea și configurarea funcționării a două bariere

Instalarea a două bariere opuse permite blocarea căilor de acces până la 12 m lățime. Pot fi gestionate simultan două produse, cât și separat. Grație acestui procedeu poate fi organizat și contra-traficul.

Accesorii