Parteneri

Alutech
ALUTECH
Grupul de companii ALUTECH – lider pe piața sistemelor de rolete din țările Europei de Est, producător de frunte de porți secționale și sisteme de profile din aluminiu în țările CSI. Grupul de firme ALUTECH include 5 fabrici de producție și 25 de companii de distribuție și depozite locale în Rusia, Belarus, Ucraina și Cehia.

Toate întreprinderile Grupului de Companii sunt dotate cu echipament de înaltă tehnologie care permite producerea produselor ce corespund tuturor standardelor europene de calitate. Sistemul de management al calității la toate întreprinderile este certificat în conformitate cu standardul internațional ISO 9001 în sistemul TUV CERT.
Prezența propriilor utilaje de producție în cadrul Grupului de Companii permite specialiștilor ALUTECH să controleze calitatea produselor la toate etapele procesului de producție: de la achiziționarea materiei prime până la eliberarea produselor finite și a ambalajului acestora. Calitatea înaltă a produselor ALUTECH este confirmată de certificatele și rapoartele de testare ale companiilor internaționale acreditate și ale centrelor de cercetare de vârf (Germania, Elveția, Cehia, Rusia, Bulgaria).

Produsele ALUTECH sunt solicitate în țările CSI și în țările baltice, precum și în Germania, Franța, Austria, Olanda, Cehia și în alte țări din Europa de Vest și de Est.
Până în prezent, grupul de companii ALUTECH deține peste 9000 de cumpărători en-gros în 35 de țări. Comoditatea de a lucra cu produsele ALUTECH este garantată datorită rețelei de distribuitori largi în Rusia, Ucraina, Belarus și în alte țări din Estul și Vestul Europei, și din Asia.


KRISPOL
2010 Obținerea titlului "Cei mai buni în Polonia" pentru rolete de exterior KRISPOL
2009 Acordarea titlului de "Lider în domeniul Articole de tâmplărie" - Distincția "Calitatea Anului"
2008 Obținerea titlului "Produs favorabil pentru casa mea" pentru colecția de uși de garaj SIROCCO
2007 Obținerea dreptului de marcare a porților rulante cu marcajul CE "Profilul de Cristal" în categoria sistemelor de închidere, Porți - pentru dezvoltare stabilă și de lungă durată.
2006 Obținerea dreptului de marcare a rulourilor de exterior cu marcajul CE
2005 O altă distincție - premiul "Gazele Biznesu 2005"
Obținerea dreptului de marcare a porților secționale cu marcajul CE
2004 O altă distincție, printre cei mai buni - Gazele Biznesu 2004
Extinderea rețelei de distribuție pe piețele europene.
2003 Obținerea primului loc în clasamentul Gazele Biznesu 2003
Extinderea rețelei KRISPOL PARTNERS.
2002 Implementarea sistemului de management al calității ISO 9001: 2000
Obținerea certificatelor tehnice pentru porti si grile rulante.
2001 Obținerea certificatului tehnic pentru sistemele de rulouri pentru exterior.
2000 Obținerea certificatului tehnic pentru porți secționale. Lansarea unui depozit en-gros de componente pentru producția de porți secționale.
1999 Schimbarea locației firmei.
Lansarea unui depozit en-gros de componente pentru producția de rulouri, porți și grile rulante exterioare.
1997 Lansarea producției porților secționale.
1993 Inițierea producției de rulouri, porți și grile rulante exterioare.
1992 Inițierea producției de jaluzele verticale.
1991 Inițierea producției de jaluzele orizontale.
CAME
Fondat în 1972, grupul CAME este prezent pe piața de automatizare a porților și controlul accesului cu 17 sucursale și peste 350 de dealeri licențiați în lume.

Cu origini italiene, acest grup de familie a devenit o legătură între producătorii de automatizări pentru uși și porți. CAME a câștigat încrederea profesioniștilor în instalare și distribuire de specialite, datorită calității produselor și serviciilor sale.

Întotdeauna acordă atenție la securitate CAME și la proiectare de soluții globale de automatizare pentru utilizarea rezidențială, industrială și colectivă.

Inovarea tehnologică CAME este ideală pentru toate contextele arhitecturale, îmbunătățind confortul și gestionarea spațiului.

Grupul CAME reunește, de asemenea, experți, lideri în domeniul bolarzilor Urbaco.
Tulplast
Compania TULPLAST este producător de accesorii din plastic și metal furnizate pe piața autohtonă, precum și exportate în străinătate. Experiența pe care am dobândit-o de la formarea companiei în 1985 ne permite să dezvoltăm în permanență noi produse. Ne străduim să ne asigurăm că produsele noastre sunt de înaltă calitate și la un preț atractiv.

Compania noastră produce o gamă largă de elemente din plastic prin metoda de injectie. Noi reciclăm materiale precum PE, PP, ABS, PA, PA cu fibră de sticlă și altele. De asemenea, efrctuăm pulverizarea elementelor metalice. Prezența utilaj propriu de mașini pentru prelucrarea plasticului (există mașini pentru turnarea prin injecție ARBURG, BATTENFELD cu o forță de strângere de 60 până la 250 tone) face posibilă fabricarea diferitelor elemente. De asemenea, executam produse metalice folosind restul utilajului atelierului, inclusiv prese pentru metal, ghilotine, strunguri automate și mașini de frezat, centre de prelucrare.

Avem propriul nostru utilaj, cu care în funcție de necesități, producem echipamentul pentru producția noastră, care sporește viteza, cantitatea și reducerea costurilor de producție a produselor fabricate sau în proces de producție.

Produsele TULPLAST pot fi împărțite în mai multe grupuri, concepute pentru diferite industrii și meșteșuguri. O ofertă detaliată a produselor pe care le producem este prezentată în secțiunea PRODUCȚIE a site-ului nostru. În plus, o parte din produsele noastre sunt realizate în colaborare cu alte firme și sub numele lor. Suntem deschiși și suntem predispuși pentru acest tip de cooperare.

Compania Tulplast este situată în zona Paczkowo lângă orașul Poznań. Avem de asemenea o a doua fabrică în Tulce.


Sukces Technology Group
Compania Sukces Technology Group a fost fondată la începutul anilor 90 în Białystok. Initial, a activat în industria B2B și a furnizat componente pentru producția și instalarea rulourilor și ulterior pentru automatizarea barierelor interne si externe.

Până în present, Sukces Technology Group are patru mărci, un sortiment format din peste două mii de produse, producție modernă și depozitare într-un nou birou din Wasilkow (lângă Białystok), precum și propriul parc auto.


Patru branduri s-au adunat în patru grupe de produse:
MOOVEN - componente pentru producția și montarea rulourilor
YOODA – automatizări și control pentru obloane exterioare - rulouri, copertine, porți rulante.
Cortino - acționări și comenzi electrice pentru automatizarea barierelor interne - jaluzele, perdele și iluminare.
TenPilot - telecomenzi de copiere inteligentă sub formă de breloc.


SELT
Informații despre companie

Compania SELT SUN PROTECTION SYSTEMS este prezentă pe piață încă din 1980.

Suntem specializati in fabricarea sistemelor de protectie solara interioara si exterioara.
Selt - este o întreprindere modernă și inovatoare, care astăzi are 330 de angajați, ocupând o suprafață de 61 mii. m2, având parcuri auto, depozite, laboratoare și birouri.
În 2011, compania și-a lansat propriul atelier de vopsire pe bază de pulbere, iar în ianuarie 2013 a fost dat in exploatare cel mai nou obiect a companiei cu un total de birouri, spațiu de producție și depozitare de 31 mii de metri pătrați.

Compania iși livrează sistemele atât clienților interni din Polonia cât și din strainatate, în special celor din Germania, Austria, Belgia, Elveția, Suedia, Norvegia, Danemarca, Marea Britanie, Franța, Italia, Cipru, Rusia, Ucraina, Moldova, Kazahstan, Australia, Japonia.


KONSPORT
KONSPORT
deja mai mult de 25 de ani este specializată în producția sistemelor de garduri. Tehnologia avansată și echipa de profesionști stau la baza succesului companiei noastre. Experiența obținută și cunoștințele ne permit să îmbunătățim în mod constant procesele de producție, datorită cărora clienții noștri beneficiază de o garanție a celei mai înalte calități.

CUNOȘTINȚELE Îmbunătățirea continuă și aprofundarea cunoștințelor profesionale ne permit să furnizăm clienților noștri servicii complexe. Vă oferim nu doar sisteme de garduri de înaltă calitate, ci și consultanță individuală și suport tehnic. Datorită participării și competenței, am câștigat încrederea clienților și a partenerilor noștri de afaceri.  

SUCCESUL KONSPORT este un brand recunoscut nu numai în Polonia, dar și în străinătate. Sistemele de garduri de înaltă calitate , cu un design unic și o rezistență extraordinară, sunt recunoscute în toată Europa. Succesul KONSPORT se confirmă, de asemenea, prin numeroase certificate și premii.

SIGURANȚA
Este marca KONSPORT, de asemenea, siguranță pe șosea. Datorită evaluărilor pozitive, recunoscute de Institutul pentru Testarea Șoselelor și Podurilor, KONSPORT, ca una dintre puținele, ce se ocupă cu producerea materialelor utilizate pentru protecția infrastructurii rutiere și feroviare.
Deplasându-vă prin Polonia pe șosele sau autostrăzi noi, KONSPORT se ocupă de liniștea și securitatea DVS.

   

Партнеры