Compania

Compania OMTEK - membru oficial al Asociației Engelze a Specialiștilor în domeniul Securității, fondată în 1994, de angajați ai Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat a Republicii Moldova.
Domeniul principal al activității de atunci al companiei era importul, vânzarea, istalarea sistemelor de detecție și alarmare în caz incendiu și a sistemelor de supraveghere video. La acel timp noi eram unul din primii și unul din cei mai importanți furnizori de sisteme DAI și SV din SUA, Canada și Marea Britanie.

Începând cu anul 2000 și până în prezent, domneiul principal al activității Companiei a devenit importul, instalarea, și deservirea tehnică a PORȚILOR, ROLETELOR și a sistemelor conexe de AUTOMATIZARE.
Personalul de bază al angajaților noștri sunt foști angajați ai organelor de poliție, care lactivează în companie, de la înființarea sa.

Scopul principal a Companiei este satisfacerea cerințelor clienților noștri, prin furnizarea unor echipamente moderne de tehnologie avansată de la cei mai importanți producători mondiali.
Lucrând direct cu producătorii, noi obținem prețuri minime și echipamente de înaltă calitate pentru clienții noștri. Calitatea echipamentului furnizat de noi este confirmată de certificatele internaționale ISO și TUV.

În cei 25 de ani de serviciile noastre au beneficiat peste 3500 de persoane, juridice și fizice, inclusiv bănci, ministere și departamente.

Participând cu regularitate la expoziții pe teritoriul Republicii Moldova și vizitând expoziții de peste hotare, facem schimb de experiență și ne perfecționăm.

Principiile noastre de bază - loialitate, competență, confidențialitate, decență și calitate.

Suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm în implementarea scopurilor DVS.

Experiența noastră de 25 de ani este la dispoziția dumneavoastră.   

Партнеры